![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwoliłem sobie zamiescic taki temat, gdyz coraz wiecej w naszym miescie takich punktów i mają coraz wiecej klientów.
Wasze uwagi i refleksje .... W sondzie zaznaczyc mozna więcej niz jedną odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja lubie balhana na wybiku. Jakoś żadko który kebap na DG mi smakuje. Na kościuszki to tak troche prosektorium mi zajeżdża, raz widziałem jak w ostrym sosie łyżeczka stała na sztorc a muchy siedziały sobie na misce i mięsie w najlepsze. Pozatym te sosy mają staaasznie słabe. Na sobieskiego ( czy jak tam się ta ulica nazywa ) w tej czarnej przybudówce ze stolikami kiedyś mieli niezły, ale pozmieniali sosy i nieumiejętnie je nakładają. Balhan koło graffiti mnie zraził raz przesolonym sosem chilli, nie dało się tego jeść. Na samym centrum jadłem tylko "meksykańską torrtille" ale niemiało to z meksykiem nic wspólnego, na manhatanie mi niesmakuje wogóle, to też taką polską podróbą zajeżdża a i sprzedający jakiś dziwaczny. A co do Łeby to mnie smakuje na mieście tam gdzie taka babeczka serwuje i są stoliki tak jakby z tyłu budynku ustawione, mniejwięcej na przeciwko ciuchci jadącej na wydmy. Chociaż w tej mieścinie to kebapów i kebabów jak mrówków. A najlepsze kebaby jadłem przed krópówkami w Zakopanem w takiej obskurnej budzie przypominającej toi toia, ale za to posypane topiącym się w ciepłym kebapie oscypkiem. MNIAM. no ale najbardziej wkurza mnie, że jak zamawiam z TYLKO OSTRYM SOSEM, to i tak w 60 % dostaje z białym i ociupinke ostrego, no i biedni turcy muszą robić drugi raz
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:16 |