![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
nie chodzi mi o to żeby spędzać w CH całych dni(też tylko Empik mnie interesuje) tylko że mogli to zaprojektować w sposób, który nawiązywałby do historii zagłębia... jak już jestem w jakimś budynku to zwracam uwagę jak jest zaprojektowany i tyle...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
mogli to zaprojektować w sposób, który nawiązywałby do historii zagłębia... Znaczy dużą ilość czerwonych sztandarów powiesić ? ![]() Sklep to sklep. Ma być wygodnie, tanio i po drodze. Cała reszta nie interesuje takiej liczby klientów aby brać ich gusta pod uwagę. A i historia lokalna też nikogo już nie interesuje. Ten post edytował bzenek pon, 01 gru 2008 - 11:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:45 |