![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Empik jest potrzebny. Można w nim, w ciepełku wypalcować książki, utłuścić płytki, pognieść czasopisma itd.
Nigdzie indziej tak nie ma, chyba ![]() Empik jak Empik. A ja pamiętam jak płyty na czarnym się kupowało, u Hipa na Mariackiej przegrywało, a teraz wszystko pod nos podstawione, jak nie w sklepie, to w necie i jeszcze kurierem, do przedpokoju dostarczą. I tak jest źle ![]() Dla mnie CH to tylko sklep i już. Duzo jest takich, ale nasz ma bajery. Przed wejściem światełka w podłodze i to na zewnątrz, w mróz świecą. Jestem pod wrażeniem ![]() pozdr... Ten post edytował endriu nie, 30 lis 2008 - 22:25 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:38 |