![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oczywiście macie rację. DG to nie metropolia, a w Empiku jest drogo. Tylko po jakiego jest taki Empik? Bo skoro
CYTAT ...to ostateczność, kiedy nigdzie indziej nie możemy znaleźć jakiejś rzeczy to jak jest szansa, że ją tu znajdziesz?CYTAT Ile oryginalnych gier sprzeda sie w Dąbrowie miesiecznie ?? a wogóle kto ma teraz czas na granie ... A jednak jakaś tam część ludzi jeździ do Katowic i kupuje w Empiku, więc dlaczego nie mieli by kupować w DG?Zresztą ogólnie to mam to gdzieś, bo ja i tak obecnie kupuje większość płyt przez internet, tylko przez chwile się zastanowiłem nad tym jaki sens ma taki EMPIK, bo zawsze wydawało mi się, że te sklepy mimo swej drożny mają sens właśnie wtedy gdy są "pod ręką" i mają ogromny wybór towaru (stąd taka duża marża), ale widocznie jest inaczej, bo zapewne ktoś to dobrze przemyślał, albo stopniowo w miarę zainteresowań klientów będą dostosowywać swój asortyment. A tym czasem ja tam szybko nie zajrzę, bo po jakiego ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:38 |