![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja też ostatnio odwiedziłem to Centrum Handlowe - choć troszkę byłem zmuszony
![]() ![]() A jak się tak wczytuję w te wymieniane na forum usterki i do tego mam już grubszy ogląd własnym okiem to i tak się chyba cieszę, bo jak wynika z osiągnięć firmy Mayland to jest to chyba ich najlepsze CH w 2008 roku w Polsce. Przynajmniej takie teksty szły na wielkim bankiecie w PKZecie, który był zorganizowany właśnie jako zakończenie trzech wielkich projektów w 2008 roku. Tak więc współczuje mieszkańcom Słupska i Opola a z dłuższą wizytą w naszym CH (jeżeli to w ogóle możliwe w moim przypadku) poczekam do końca zimy (no chyba, że będzie bez śniegu) ![]() A wnioski z krótkie wizyty w Empiku - bardziej beznadziejny Empik widziałem tylko w Koszalinie - w obronie jednak powiem, że nie zwiedziłem ich zbyt wiele, a głównie jeżeli tam czegoś szukam to płyt CD z muzyką. W Dąbrowskim Empiku takich płyt prawie nie ma. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
W Dąbrowskim Empiku takich płyt prawie nie ma. Musze się zgodzić. Mały asortyment w naszym Empiku. Mało muzyki, mało gier... A głównie z tego powodu się cieszyłem - że wreszcie w DG będzie duży wybór muzy i gier na pieca. No ale jednak jest inaczej... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:35 |