![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W takim razie moje wrażenia negatywne: 1. Od dnia otwarcia nie działa jedna winda, przez jakiś czas nieczynne były obie. 2. W KFC ciągłe kolejki (z reguły czynne dwie kasy), w dodatku dostałem tam wybrakowany kubełek ![]() 3. W dalszym ciągu (dwa tygodnie od otwarcia przypominam, byłem ostatnio w weekend) jest brudno - cokoliki, witryny, wózki realowskie są pokryte pyłem lub rozmazanym pyłem (jakby ktoś brudną szmatą mył). Rozumiem, że spieszyli się na otwarcie, ale do diabła, dwa tygodnie to chyba dość czasu, żeby to umyć? 4. Szyba w drzwiach od parkingu pęknięta od początku - i znów, dwa tygodnie to za mało, żeby ją wymienić? 5. Część oświetlenia na parkingu już nie działa ![]() Ogólnie centrum mi się podoba, ale te utrzymujące się niedoróbki powodują, że zaczynam czuć się jak dzikus, który dostał szklane paciorki i ma się cieszyć ![]() zacytuje całość, bo nie wiem co wyciąć... chłopie, musisz mieć przykre życie :/ sorry, ale jak czytam takie pierdoły to mi się śmiać chce ![]() to wybieraj się do plejady, czy M1, a nie tu!! no ale pod plejada widziałem, rysę na ławce przed wejściem, a w M1 jeden wózek miał koło krzywe, więc Tobie się tam podobać nie będzie i będziesz się czuł jak dzikus :/ porażka stary, porażka :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:40 |