![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tu zajmijmy sie komentarzami o wrażeniach w CH Pogoria, natomiast tamten temat zostawmy na komentowanie budowy CH Pogoria jak i remontów w jej otoczeniu. Mysle ze taki podział powinien być dobry.
Ten post edytował kwintosz czw, 27 lis 2008 - 21:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
pewnie z tego pospiechu wmurowali kogos zywcem... to sie teraz rozklada
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 105 Dołączył: nie, 24 gru 06 Skąd: golonog Nr użytkownika: 382 ![]() |
leciałem nad marketem jakos tak dzień po otwarciu. Fajnie to wyglądało, widać było ludzi w srodku przez swietlik... a dach dopiero w budowie.. spora ekipa coś tam z dachem majstrowała. Przeził mnie widok parkingu i ilości samochodów (pakingowi tam chyba ruchem sterowali). Jakoś nie potrafie zrozumieć czemu ludzie lgna jak muchy do nowootwartch wielkich sklepów.
Pozdro Dzygit Ten post edytował Dzygit czw, 27 lis 2008 - 14:35 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
leciałem nad marketem jakos tak dzień po otwarciu. Fajnie to wyglądało, widać było ludzi w srodku przez swietlik... a dach dopiero w budowie.. spora ekipa coś tam z dachem majstrowała. Przeził mnie widok parkingu i ilości samochodów (pakingowi tam chyba ruchem sterowali). Jakoś nie potrafie zrozumieć czemu ludzie lgna jak muchy do nowootwartch wielkich sklepów. Pozdro Dzygit nie zrobiles fotek? Wogole to kiedys nam obiecales fotki DG z lotu ptaka ![]() Ale wkolko sie to samo powtarza. Sphinx ma byc obok KFC, a na Deep tez jest miejsce. A z wykonczeniem to tak juz jest wszedzie, taka to nowa polska tradycja zwiazana z otwieraniem CH. Zawsze sa mniejsze lub wieksze poprawki. Dobrze, ze sie nic nie zawalilo podczas budowy. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:40 |