![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 15 Dołączył: wto, 12 cze 07 Nr użytkownika: 731 Płeć: Mężczyzna GG: 2530795 Skype: misiek_staszic ![]() |
Ja za to polecam Stanpol w Gołonogu. Mają dość drogo, robią chyba tylko starsze autka, ale jak już zrobią - perfekt. Kilka razy się przekonałem, doskonale znają się na moim sprzęcie - Wartburgu, tyle mogę powiedzieć zdecydowanie. I sami proponują użyć do naprawy używane części z własnego szrotu - kiedyś kupowałem tarcze hamulcowe na przód i cena była miodzio, a tarcze grube prawie nówety.
Za to odradzam Auto-Elektronikę na Stanisława Staszica. Omijać ich szerokim łukiem. W moim Iveco Daily 35c13 uszkodzony był jeden z czujników ciśnienia na pompie (wartość ok. 60 zł) a oni przeprowadzili regenerację wszystkich wtrysków (prawie 2000 zł sama regeneracja bez robocizny), po czym kazali zapłacić, pokasowali błędy, ale bez tego czujnika auto padło po jednym dniu. Udało się odzyskać gotówkę od tych oszustów. A jeżeli chodzi o Webasto, to mają tak dużą wiedzę że to inwestycja na rok, a później całość trzeba wymieniać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:18 |