![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zaczynamy...
Mobilizacja bo każdy wie jaka jest stawka tego meczu...w młynie nasz aliczba ma być znacznie wyższa niz poprzednio...MOBILIZACJA !! Na meczu prowadzona będzie zbiórka pieniędzy na oprawe meczu z Calisią oraz do nabycia będa także szaliki w cenie 20 zł ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Magda Śliwa po konferencji prasowej prosiła nas z Zibarem, aby przekazać:
"Przepraszam kibiców, że wraz z zespołem nie podeszłam do sektora KK, aby podziękować za wspaniały doping, pomimo tak słabej postawy dzisiaj.Byłyśmy bardzo przybite stylem w jakim przegrałyśmy" co niniejszym czynię. P.s. Klaruje się nasz KK, trzeba wywalić złodzieja, tego gostka co krzyczy "wyp****" i jeszcze tego co ma legit. i nie kibicuje. Dzisiejszy mecz był wodą na młyn dla "loży szyderców", a było tych loż ![]() Ale nie ma co się przejmować, tak było, jest i będzie. Trzeba robić swoje. Goły co ten pan, co podszedł do Ciebie po meczu mówił?? pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:41 |