![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 10 lut 05 Skąd: DG centrum - północ Nr użytkownika: 121 ![]() |
Na stronie www.kp.pl moŻna znaleŚc aktualne rankingi sprzedaŻy piwek w Pl.Wynika z niego, Że pijemy najczĘŚciej tyskacze.W zwiĄzku z tym chciaŁem zapytac Was, drodzy forumowicze, ktÓre z piw: Tyskie czy Żywiec cenicie sobie wyŻej.Ja wole osobiŚcie tyskacze.Jest taĹsze od Żywca, jak dla mnie ma lepszy smak ( wiĘcej goryczki), Kompania Piwowarska robi za***iste imprezki ( Tyskie biesiady piwne).nie ma to jak siĘupodliĆ tyszczakami;-)
PzdrG |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
kompania piwowarska rulez!!!generalnie tyskie rzadzi w calym kraju-trafione kampanie reklamowe,wspomniana biesiada piwna(w tym roku damy ognia grzesiu :twisted: ) zywiec moze sie poszczycis tylko tym, ze sprzedaje duzo piwek za granica.nic wiecej.
chociaz ostatnio posmakowalo mi inne piwko-a mianowicie ZUBR( oczywiscie z KP)tym piwkiem mozna sie naprawde upodlic.polecam zestaw: 5 zubrow+ziarenko"fantazji"=konkret melanz po czyms takim mozna swobodnie chodzic,jest sie wesolym i rozluznionym.nalezy dodac ze zubr ma 6,2% alko (o 0,7% wiecej niz przecietne piwka) co dobrze o nim swiadczy.a przy okazji nie jest slodkie.no i te reklamy-po prostu mistrzostwo swiata PIJE ZUBERKA,OCZYSZCZA MI SIE NERKA!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:09 |