![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwoliłem sobie zamiescic taki temat, gdyz coraz wiecej w naszym miescie takich punktów i mają coraz wiecej klientów.
Wasze uwagi i refleksje .... W sondzie zaznaczyc mozna więcej niz jedną odpowiedz. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 01 kwi 07 Skąd: DG / Jaworzno / UK Nr użytkownika: 645 ![]() |
Nie obchodzi mnie jego budka, tylko proba robienia z nas idiotow, czyli zakladanie dwoch kont i prowadzenie sam ze soba dyskusji na temat "Najwspanialsze kebaby w miescie sa pod PKZ".
Nie wiem gdzie tu obrazanie? Gosciu ktory tak robi jest dopiero chamski traktujac nas jak polglowkow. Schizofrenia to jest dokladnie to co ten czlowiek robi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie obchodzi mnie jego budka, tylko proba robienia z nas idiotow, czyli zakladanie dwoch kont i prowadzenie sam ze soba dyskusji na temat "Najwspanialsze kebaby w miescie sa pod PKZ". Nie wiem gdzie tu obrazanie? Gosciu ktory tak robi jest dopiero chamski traktujac nas jak polglowkow. Schizofrenia to jest dokladnie to co ten czlowiek robi. Ok rozumiem Cię w 100% Martwi mnie tylko to że niektórzy wolą odpisać takiej osobie jak bokser vel mefisto i wkręcić się w różne prowokacje. Najlepiej nie odpisywać i człowiek się znudzi ![]() BTW. Też nie kupuje w budce koło PKZ i wszystkim odradzam bo słyszałem że można się łatwo zatruć! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: nie, 14 wrz 08 Nr użytkownika: 1,468 Płeć: Mężczyzna GG: 5438950 ![]() |
nie kupuje i nie bede kupowal w tej budce niczego gdyz wkurza mnie miejsce w jakiej ona stoi szpecac wizerunek miasta o ktory rada miasta z Prezydentem nie dbaja wogole a do tego cena nie cale 200 zlotych za dzierzawe terenu na ktorym stoi w SAMYM CENTRUM MIASTA o grozo kumpel dyrektora PKZtu i Prezydenta oj te uklady !!!! pozdrawiam [code][/code]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:16 |