![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy wam tez sie to zdarza ze Kocjanowa nie odpisuje wam na wiekszosc maili - ja juz kawal czasu z "Pania Rzecznik" koresponduje ale zauwazylem ze przy tych bardziej klopotliwych tematach jakies wirusy sie jej aktywuja i biedaczka nie ma jak mi odpisac. Ahhhh... te komputery
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 14 ![]() |
Ja też przyznam, że od ponad miesiąca nie dostałam odpowiedzi na swoje pytanie od pani rzecznik. Czyżby było to zbyt kłopotliwe??? Oczywiście nie sądzę, żeby ociągała się z odpowiedziami na nurtujące nas mieszkańców pytania, może jest tego inna przyczyna... Myślałam, że rzetelne informowanie społeczeństwa jest priorytetem dla funkcji, którą ta pani ma zaszczyt piastować!
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:50 -------------------- I live in hell...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |