![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
odbyŁ siĘw parku Zielona w ostatniĄ niedzielĘ. Nie zjawiŁbym siĘtam gdyby nie mÓj syn, namÓwiony przez wuefistkĘdo udziaŁu. Pewnie i sam bym wystartowaŁ gdybym wiedziaŁ, Że takowa kategoria wiekowa bĘdzie. KŁania siĘ, ponownie, propagowanie wszelkich imprez w DĄbrowie GÓrniczej. Ale przejdĹşmy do samej imprezy. Jestem peŁen podziwu dla organizatorÓw, impreza przygotowana profesjonalnie, poszczegÓlne konkurencje bez opÓĹşnieĹ, byŁa nawet moŻliwoŚĆ wypoŻyczenia kaskÓw dla tych, ktÓrzy bardzo chcili wziĄĆ udziaŁ. Żaden z uczestnikÓw nie opuŚciŁ Zielonej bez najmniejszej choĆby nagrody za udziaŁ w wyŚcigu. Teren przygotowany pod crossy rowerowe ma zimĄ speŁniaĆ rolĘnarciarskiej oŚlej ŁĄczki. Dyrektor CSiR zapowiedziaŁ, Że w fazie zakupu jest maŁy wyciĄg. PlanujĄ teŻ tor dla skatowcÓw. To bardzo pozytywne co zobaczyŁem i usŁyszaŁem. Impreza udana, nie liczĄc koĹcowaego potkniĘcia, ale jak mÓwiĄ: ten nie robi bŁĘdÓw, kto nic nie robi. PrzejdĹşcie siĘsami na spacer i zobaczcie.
olo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Imprezka przednia, obawiałem się czy ja i stary 12-letni rowerek dojedziemy - udało się. Mieszkańcy DG których spotkałem i zamieniłem słowo bardzo mili. Organizator postarał się, ale jak zawsze są jakieś "ALE". Takie małe pierdoły typu oznakowanie wjazdu na ośrodek w Błędowie, kilku uczestników w tym też ja chciało wjechać od głównej ulicy, a tu dupa, boczną dróżką należało wjeżdżać. Przez to małe niedopatrzenie dwóch klientów z Sosnowca pojechało aż pod kościół, kolega Kowal pojechał po nich samochodem po uprzednim poinformowaniu organizatora. Pan prowadzący z CSiR'u (sponsor MKS'u) był zdziwiony moją koszulką (nasza niebieska z logo i napisem na plecach). No a przede wszystkim podziwiam najmłodszych uczestników wypadu - wielkie brawa dla Nich. Na miejscu w oczekiwaniu na kolejnych uczestników można było zwiedzić ośrodek, Pani z recepcji, bardzo miła kobieta, otworzyła mi domek nr 4 - i chciałem tam zamieszkać ![]() No i teraz prośba do organizatorów; Moje zdanie! Lepiej każdemu z uczestnikowi dać dyplom uczestnictwa niż wybiórczo nagrody. Ja nr 61 (pierwszy chyba raz w życiu) zostałem wylosowany ![]() Organizator posiadał dane osobowe uczestników więc nie wydaje mi się problemem w przeciągu 3 godzin druknięcie 78 takich dyplomków (można imię i nazwisko ręcznie wpisać). Zabawa była fajowa tylko jak CSiR UM i inni sponsorzy organizują coś takiego powinno być to bardziej rozreklamowane. I do Kamilka jak mnie widziałeś toś czemu nie podszedł?? Ten post edytował Szczepan nie, 27 lip 2008 - 22:02 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Byłem, przejechałem, złapałem gumę po drodze, nic nie wylosowałem ale zadowolony jestem
![]() Sporo uczestników - jak na poziom promocji imprezy i naszą dąbrowską niechęć do ruchu odnotowano sukces frekwencyjny. Pierwszy raz w życiu jechaem z Ujejsca do Sikorki górą i z Tucznawy do Łośnia wzdłuż torów kolejowych. Bardzo fajne szlaki. Mieszkańcy DG których spotkałem i zamieniłem słowo bardzo mili. Byli także równie mili ludzie z Katowic i dalej ze Śląska. Jakim cudem oni się o tej tajnej imprezie dowiedzieli ? ![]() Jakiś facet był też na kolarce. Leciał asfaltami ale czasami skracał sobie drogę ścieżkami z rowerem na plecach ![]() Organizator postarał się, ale jak zawsze są jakieś "ALE". Dla mnie największym ALE było rozdawanie mapek ze szlakami rowerowymi, które nie istnieją. Były osoby co to się na to złapały i błądziły wokół Okradzionowa w poszukiawniu niebieskiego ![]() Takie małe pierdoły typu oznakowanie wjazdu na ośrodek w Błędowie, kilku uczestników w tym też ja chciało wjechać od głównej ulicy, a tu dupa, boczną dróżką należało wjeżdżać.. Racja - taka inwestycja, a na głupią strzałkę zabrakło ![]() ![]() Lepiej każdemu z uczestnikowi dać dyplom uczestnictwa niż wybiórczo nagrody. Uważam, że dyplomy wcale nie wykluczają losowania nagród ![]() Kiedy będzie tego typu zorganizowana impeza jeszcze? Za rok. Ale CSiR mówił coś, że roważa na wiosnę organizację festynu rowerowego na Górce Gołonoskiej. Coś dla zajzdowców i wyścig MTB po pętli. Podobnież forma dopiero się wykluwa. Ten post edytował bzenek pon, 28 lip 2008 - 09:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:07 |