![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Slyszeliscie o pomysle utworzenia w dg opretki? Co wy na to?
Osobiscie uwazam to za dobry pomysl, choc raczej nie bede tam chodzil (nie kreci mnie taka muza :) ). Natomiast, przynajmniej wsrod mojej rodziny itd. dosc duzo jest osob (np moja mama), ktora z checia by chodzila na tego typu imprezy. Ciekawe co z tego wyjdzie. Czy dabrowa sie w koncu odchami?? ![]() Ten post edytował kwintosz sob, 15 wrz 2007 - 22:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
CYTAT Z ekranu na Pałacu Kultury pozdrowisz przyjaciół
![]() Życzyć komuś wszystkiego najlepszego albo wyznać miłość ze ściany Pałacu Kultury Zagłębia? Wkrótce będzie to możliwe dzięki telebimowi, który zawisł niedawno na frontowej ścianie jednej z najpopularniejszych dąbrowskich budowli. Na razie na diodowym ekranie o powierzchni 20 m kw. wyświetlane są tylko repertuar miejskich instytucji kultury i reklamy. Ale Grzegorz Perz, dyrektor PKZ, chce za jego pośrednictwem pokazać wnętrza socrealistycznego gmachu i zachęcać przechodniów, by weszli do środka i na własne oczy zobaczyli marmurowe filary czy ściany wykładane ręcznie malowanymi kaflami. Na ekranie pokazywane mają być też prace działającego w PKZ Amatorskiego Klubu Filmowego oraz relacje z miejskich imprez. Telebim będzie również udostępniany mieszkańcom. Za jego pośrednictwem pozdrowią znajomych, złożą walentynkowe życzenia ukochanym czy powinszują ślubu zawieranego w mieszczącym się we wnętrzu PKZ Urzędzie Stanu Cywilnego. - Superpomysł! Wreszcie w naszej Dąbrowie jakaś pozytywna inicjatywa. Czy mój chłopak wyznałby mi w ten sposób miłość? Myślę, że jest do tego zdolny - śmieje się Karolina Gaździk, która pod pomnikiem obok pałacu czekała na swojego Jacka. Magdalena Warchala - Gazeta Wyborcza Katowice -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:19 |