![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 25 lip 08 Nr użytkownika: 1,378 Płeć: Kobieta ![]() |
witam, jestem tu nowa ale mam problem. Z pewnych powodów muszę włożyc nogę w gips.. heh
Moze wydać się to prowokacja itp ale tak nie jest i dlatego bardzo potrzebuje pomocy. Wiecie może gdzie cos takiego uda sie zrobić? Bardzo prosze o odp |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napisz do czego Ci to potrzebne...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: pią, 25 lip 08 Nr użytkownika: 1,378 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hm.. może sprawa zabrzmi dziwnie ,ale nie chce jechac w pewne miejsce w połowie sierpnia i noga w gipsie mnie od tego uratuje . Tylko tyle..nic podejrzanego, niezgodnego z prawem .. ![]() Tak myślałem ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak myślałem a znasz moze kogos kto mógłby mi to zrobic? :)ewentualnie jakis przepis jak to zrobić? chociaż wolałabym , zeby mi ktoś pomógł ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:33 |