witam, jestem tu nowa ale mam problem. Z pewnych powodów muszę włożyc nogę w gips.. heh
Moze wydać się to prowokacja itp ale tak nie jest i dlatego bardzo potrzebuje pomocy. Wiecie może gdzie cos takiego uda sie zrobić? Bardzo prosze o odp
Master
Fri, 25 Jul 2008 - 17:16
heh izba przyjec , ale jesli udajesz to nie wiem
nieznajomy
Fri, 25 Jul 2008 - 17:35
nie wiem czy za darmo ci wloza noge w gips
gochaaaa
Fri, 25 Jul 2008 - 21:07
CYTAT(nieznajomy @ pią, 25 lip 2008 - 17:35)
nie wiem czy za darmo ci wloza noge w gips
hm.. to nie za darmo byle tylko włozyli... ale jak pójde na izbe przyjęć to wątpie zeby to sie udało. Moze prywatnie... tylko gdzie iść?
Bartek
Fri, 25 Jul 2008 - 21:12
Napisz do czego Ci to potrzebne...
gochaaaa
Fri, 25 Jul 2008 - 21:27
CYTAT(Bartek @ pią, 25 lip 2008 - 21:12)
Napisz do czego Ci to potrzebne...
Hm.. może sprawa zabrzmi dziwnie ,ale nie chce jechac w pewne miejsce w połowie sierpnia i noga w gipsie mnie od tego uratuje . Tylko tyle..nic podejrzanego, niezgodnego z prawem ..
Bartek
Fri, 25 Jul 2008 - 21:51
CYTAT(gochaaaa @ pią, 25 lip 2008 - 21:27)
Hm.. może sprawa zabrzmi dziwnie ,ale nie chce jechac w pewne miejsce w połowie sierpnia i noga w gipsie mnie od tego uratuje . Tylko tyle..nic podejrzanego, niezgodnego z prawem ..
Tak myślałem Powiem Ci tylko tyle że w szpitalu Ci tego nie zrobią. Musisz mieć znajomego który by to mógł zrobić, a najlepiej takie cudo które będziesz mogła ściągać w domu ;-) Bardzo popularne na studiach m.in awf
gochaaaa
Fri, 25 Jul 2008 - 22:40
CYTAT(Bartek @ pią, 25 lip 2008 - 21:51)
Tak myślałem Powiem Ci tylko tyle że w szpitalu Ci tego nie zrobią. Musisz mieć znajomego który by to mógł zrobić, a najlepiej takie cudo które będziesz mogła ściągać w domu ;-) Bardzo popularne na studiach m.in awf
a znasz moze kogos kto mógłby mi to zrobic? :)ewentualnie jakis przepis jak to zrobić? chociaż wolałabym , zeby mi ktoś pomógł
Bartek
Fri, 25 Jul 2008 - 23:37
CYTAT(gochaaaa @ pią, 25 lip 2008 - 22:40)
a znasz moze kogos kto mógłby mi to zrobic? :)ewentualnie jakis przepis jak to zrobić? chociaż wolałabym , zeby mi ktoś pomógł
Teraz już nie, ale poszukaj po prywatnych lekarzach i bez ściemy powiedź o co Ci chodzi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.