![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 06 lip 08 Nr użytkownika: 1,365 Płeć: Kobieta ![]() |
Władze Dąbrowy Górniczej na czele z Panem Prezydentem Zbigniewem Podrazą przygotowują szybki plan prywatyzacji jedynego szpitala w Dąbrowie Górniczej.
Ze strony Platformy Obywatelskiej dużego wsparcia udziela Pani Poseł Beata Małecka-Libera - zastępca przewodniczącego Sejmowej Komisji Zdrowia. Są już przygotowane stosowne projekty uchwał, które będą głosowane przez Radnych na najbliższej Sesji Rady Miasta Uważam, że zarządzanie dąbrowskim szpitalem jest niewłaściwe, ( milionowe zadłużenie, niski poziom usług, korupcja). Nasuwa się pytanie czy eksperymentowanie i próby tak szybkiej prywatyzacji uzdrowią sytuację i będą służyły w przyszłości mieszkańcom Dąbrowy Górniczej. Proszę o opinie? PS. Jeśli ktoś zna szczegóły o planach prywatyzacji bardzo proszę o informacje na forum. |
|
|
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
zabrałem głos w sprawie prywatyzacji szpitala jako pacjent, a nie jako urzędnik państwowy, skądinąd nie jestem urzednikiem państwowym! po czym dowiedziałem się, że woda w dg jest najdroższa w kraju (co nie jest prawdą), że każdy polityk to złodziej (co też nie jest prawdą) oraz przeczytałem nad wyraz dobitne sugestie pod swoim adresem... (też nieprawdziwe!)
wiem, że nieobecni nie mają racji, i że nie wszyscy członkowie forum prezentują poziom moich interlokutorów, ale chyba już mi się nie chce udowadaniać, że nie jestem wielbłądem... pozwolę się pożegnać z niniejszym forum, dziękuję za te kilka lat polemiki, pozdrawiam i życzę owocnych dyskusji ku chwale miasta Ten post edytował tomasz sołtysik pią, 25 lip 2008 - 16:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:17 |