![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Poszukuje solidnego, dobrego fotografa, który robi od ręki najlepiej dobre zdjęcia do dokumentów. Chodzi dokładniej o zdjęcie do dyplomu ukończenia studiów.
Słyszałem coś o fotografie koło Policji. Ma ktoś inne punkty? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
osobiście robiłam na Wybickiego (z przyzwyczajenia, po prostu nigdy nie szukałam innego fotografa)
pani robi dwa ujęcia i wybiera się samemu które ma wywołać możliwy retusz komputerowy za dodatkowe 5zł dostaniesz swoje zdjęcie jeszcze na płycie lub pani zarchiwizuje je u siebie na komputerze (archiwizacja za darmo ![]() możliwość zrobienia 4 lub 8 zdjęć do dyplomu tzn 4,5*6,5. nie da się zrobić np 6 sztuk ale tak jest chyba wszędzie. Za 8szt płaciłam 43zł (bez płyty). i jestem zadowolona, zdjęcie wyszło ładnie ![]() aha, na zdjęcia czekałam jakieś 20 minut ![]() Ten post edytował sowa śro, 02 lip 2008 - 12:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |