Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szukam] Dobrego fotografa w DG
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
kwintosz
Poszukuje solidnego, dobrego fotografa, który robi od ręki najlepiej dobre zdjęcia do dokumentów. Chodzi dokładniej o zdjęcie do dyplomu ukończenia studiów.
Słyszałem coś o fotografie koło Policji. Ma ktoś inne punkty?
Kamil_
Ja tam polecam Paska na Sobieskiego. Zdjęcia robione w 3minuty, 'wywołane' w 2, jak ktoś chce, to może być zrobiony drobny retusz. Jak kolejki nie będzie to w 10minut się uwiniesz bez problemu.
aero
Zdecydowanie Pasek, moim zdaniem najlepszy w DG.
janosikdg
też Pasek na Sobieskiego smile.gif
Dave
Eee! Pasek jest za drogi! :>
paw74
a na Wybickiego?
Kamil_
CYTAT(Dave @ śro, 11 cze 2008 - 22:29) *
Eee! Pasek jest za drogi! :>

nie było podane to kryterium wink.gif
Sebastian22
CYTAT(paw74 @ śro, 11 cze 2008 - 22:58) *
a na Wybickiego?

Hmm ta babka tak średnio robi wg. mnie.....normalnie choć niektórzy mówili że niezbyt. Ja sie na tym nie znam.
Bartek
Ja również mogę polecić Paska, może parę zł droższe, ale robi kilka ujęć, wybiera się najładniejsze, potem retusz etc i nagranie na płytkę na przyszłość.
vacu
A mnie się zdjęcia od Paska nie podobają, zaletą jest za to szybkość - 10 minut i po kłopocie. Ale już jak potrzebowałem niedawno wywołać zdjęcia "analogowe" z knegatywu to raz, że trwało to dużo dłużej niż gdzie indziej, dwa - wziął wyjątkowo dużo za tę usługę. Nie wiem czemu, bo wyglądało na to, że nie wywoływali ich tradycyjnie tylko na skaner i do druku jak cyfrowe (te zdjęcia drukowane jednak troszkę inaczej wyglądają)

Ja kiedyś robiłem w bramie na 3-go Maja (tej, gdzie jest Mikrotron, chyba druga po prawej licząc od Sobieskiego) i byłem bardzo zadowolony, nie wiem jednak czy ten fotograf jeszcze tam funcjonuje, bo to było kilka lat temu...
kursor
Witam!

Ja zdjęć od Paska też nie polecam są jakieś takie zawsze czerwone!

Rzeczywiście fotograf w bramie na 3 Maja jest godny polecenia choć ostatnio również korzystałem z usług fotografa obok policji i też fajnie, retusze, zdjęcia do wyboru, płytki szybko i w dobrej cenie.

pozdro
zizi
CYTAT(kursor @ sob, 14 cze 2008 - 15:03) *
Witam!

Ja zdjęć od Paska też nie polecam są jakieś takie zawsze czerwone!

Rzeczywiście fotograf w bramie na 3 Maja jest godny polecenia choć ostatnio również korzystałem z usług fotografa obok policji i też fajnie, retusze, zdjęcia do wyboru, płytki szybko i w dobrej cenie.

pozdro

Widocznie na maszynie ma problemy z ustawieniem kolorów. W ogóle dąbrowskie zakłady foto mają marne usługi i do tego drogie! 0,99 gr za zdjęcie lub podobne ceny to przegięcie.
Od lat wywołuję w Rossmanie i na szczęscie niedługo w CH Pogoria też bedzie. Zdjęcia tanie i ładnie wychodzą i częste promocje są.
sowa
osobiście robiłam na Wybickiego (z przyzwyczajenia, po prostu nigdy nie szukałam innego fotografa)
pani robi dwa ujęcia i wybiera się samemu które ma wywołać
możliwy retusz komputerowy
za dodatkowe 5zł dostaniesz swoje zdjęcie jeszcze na płycie lub pani zarchiwizuje je u siebie na komputerze (archiwizacja za darmo wink.gif )
możliwość zrobienia 4 lub 8 zdjęć do dyplomu tzn 4,5*6,5. nie da się zrobić np 6 sztuk ale tak jest chyba wszędzie.
Za 8szt płaciłam 43zł (bez płyty).

i jestem zadowolona, zdjęcie wyszło ładnie smile2.gif

aha, na zdjęcia czekałam jakieś 20 minut smile2.gif
Jaymz
Pasek na Sobieskiego - szybko i profesjonalnie smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.