![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Poszukuje solidnego, dobrego fotografa, który robi od ręki najlepiej dobre zdjęcia do dokumentów. Chodzi dokładniej o zdjęcie do dyplomu ukończenia studiów.
Słyszałem coś o fotografie koło Policji. Ma ktoś inne punkty? -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Ja zdjęć od Paska też nie polecam są jakieś takie zawsze czerwone! Rzeczywiście fotograf w bramie na 3 Maja jest godny polecenia choć ostatnio również korzystałem z usług fotografa obok policji i też fajnie, retusze, zdjęcia do wyboru, płytki szybko i w dobrej cenie. pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam! Ja zdjęć od Paska też nie polecam są jakieś takie zawsze czerwone! Rzeczywiście fotograf w bramie na 3 Maja jest godny polecenia choć ostatnio również korzystałem z usług fotografa obok policji i też fajnie, retusze, zdjęcia do wyboru, płytki szybko i w dobrej cenie. pozdro Widocznie na maszynie ma problemy z ustawieniem kolorów. W ogóle dąbrowskie zakłady foto mają marne usługi i do tego drogie! 0,99 gr za zdjęcie lub podobne ceny to przegięcie. Od lat wywołuję w Rossmanie i na szczęscie niedługo w CH Pogoria też bedzie. Zdjęcia tanie i ładnie wychodzą i częste promocje są. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |