![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
CYTAT Osobiście nie raz na forum wyrażałem swoje zdanie dt. umiejscowienia imprez w Parku Hallera, najczęściej w temacie dotyczącym DDG. Tak więc @ Mary cha polecam ten temat. Trudno aby w każdym temacie pisać w koło jedno i to samo. forum traktuje hobbystycznie i nie bede zaprzątał sobie glowy zapamietywaniem co kto powiedzial na dany temat CYTAT Ale specjalnie dla Ciebie to zrobie. nie dla mnie ale dla wszystkich uzytkownikow forum CYTAT Imprezy kończą się bardzo późno, gdy komunikacja miejska powoli przestaje funkcjonować. Podnoszenie więc argumentu, że ludzie z dzielnic położonych dalej od centrum mają ułatwione zadanie z dojazdem i powrotem, jest w ogóle oderwane od rzeczywistości a to z tego względu że autobusy i tak już do tych dzielnic albo nie jeżdżą albo jak jedzie coś to akurat ostatni autobus do którego i tak nie wsiądą wszyscy. ale zgodzisz sie ze dojscie na przystanek w 25 minut albo w 5 minut to dosc zasadnicza roznica.wiec ten argument do mnie nie trafia CYTAT Ludzie, kiedy imprezy odbywały się na Zielonej narzekali na fontannę, bo przeszkadzała w oglądaniu zabierając miejsce. Ciekaw jestem co mówią teraz, jak ogródki piwne stoją tak blisko sceny zmniejszając miejsce pod sceną przeznaczoną dla stojących ludzi, masa drzew zasłaniająca widok, wąski główny deptak - na którym ledwo co da się przejść, wc zlokalizowane poza kilkoma wyjątkami dość daleko od sceny. czesciowo sie zgadzam,ale nikt nie przewidzial takiej frekwencji w tym roku.no i nie mozna za to obwiniac organizatorow poniewaz jest to impreza FREE! btw-jestem wielkim fanem Zielonej,spedzalem tam mnostwo czasu,traktuje go jako park podmiejski-nie zwiesniaczony metrami kostki brukowej,czesciowo dziki i zaniedbany,majacy swoj klimat.jesli bedziemy organizowac tam DDG to wtedy jego wyglad sie zmieni-na gorsze.zostanie czesciowo zdewastowany a ze jest traktowany jako 2-kategoria to tak zostanie na lata.W Hallera jesli cos sie znisczy to odrazu to naprawia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:47 |