![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Hmm... z jednej strony masz rację. Samotny powrót z Zielonej po północy po dniach miasta mógł nieraz równać się z przeżyciami bohaterów thrillerów. Ale z drugiej strony. Ochrona w parku Hallera była w tym roku na prawdę "dziwna". Przez większość czasu było ich pełno w dwóch, trzech punktach, a reszta parku była pozbawiona ochrony.
Może moje posty sprawiły wrażenie, że jestem całkiem przeciw Hallerowi. Ale tak nie jest. To nadal całkiem fajne miejsce (gdyby je troszkę przemodelować byłoby lepsze), w którym powinny się odbywać imprezy. Ale inne miejsca też na coś zasługują i nie widzę przeszkody żeby przy sporej liczbie imprez zarówno Haller jak i Zielona miały swoje wydarzenia. Niemniej jednak na piknik country zdecydowanie bardziej pasuje mi Zielona/Pogoria. Miejsce bardziej rodzinne, "swojskie". Jakoś nie umiem przekazać o co mi dokładnie chodzi ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:50 |