![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
witam
dzieki za odpowiedz-to jest sensowna krytyka. jak dla mnie glownym argumentem za Parkiem Hallera jest to owe skomunikowanie(dziwne słowo mi wyszło). Moje własne za: -lokalizacja idealna dla wszystkich mieszkańców-w koncu to centrum,gdzie przyjezdza badz odjezdza 99% komunikacji miejskiej;sytuacja kiedy ktos mieszkajacy gdziekolwiek dalej od centrum musi opuscic wczesniej koncert z racji tego ze ma do pokonania ok 20 minut na piechote zeby dojsc na autobus w centrum jest nie do pomyslenia-to sa dni miasta i robione sa z mysla o mieszkancach-wszystkich! -zabezpieczenie imprezy;pikaro wspominal kiedyś o nowych "dyrektywach"unijnych i wogole w sprawie zabezpieczania imprez masowych nie objetych biletami/co tu duzo mowic-mniej drzew,alejek,zakamarkow,mniej miejsc dla potencjalnych "smykow" chcacych nabyc nowa komorke badz portfel na drodze "dawaj albo w morde"/latwiej rozstawic kamery,latwiej zapanowac nad tlumem -braj infrastruktury w postaci parkingow moje wlasne przeciw: -miasto ostatnio odżyło troszke kulturalnie,mam do tego jeszcze wiele zastrzezen ale widac postep i swieża krew a co za tym idzie oferta takich imprez stala sie bogatsza,powiedzial bym nawet ze atrakcyjna dla kazdej grupy wiekowej wiec i ludzi pojawia sie wiecej,a park Hallera zrobił sie aktualnie za maly,moze czas wybrac inna lokalizacje-moze w tym samym parku ale w innej czesci, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:50 |