![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: śro, 19 mar 08 Nr użytkownika: 1,174 Płeć: Mężczyzna GG: 8456189 Skype: czesio-samo-zlo Tlen: brak ![]() |
Witam ! chciałem poruszyć problem dotyczący breku skateparku , czyli miejsca w ktorym młodzież(i nie tylko) może uprawiać sporty extremalne . Sam jestem miłośnikiem sportów extremalnych a dokładnie skakania na rowerze i deskorolce . Jest to według mnie wstyd żeby takie miasto jak Dąbrowa nie miała żadnego skateparku , jeśli nawet dużo mniejsza od Dąbrowy Czeladź ma 2 skateaparki w tym jeden kryty . TEraz musimy uprawiać te sporty na ulicach co jest bardzo nie bezpieczne a czasem nawet kończy sie tragicznie, np bardzo czesto przy zjazdach na rowerze ze schodów w centrum do podziemia sa potrącani ludzie , albo niedawno podczas skoku ze schodów koło superjednostki prawie nie potrącił mnie samochód ... myśle że taka inwestycja była by dobra dla wszystkich , dla nas , ponieważ mielibyśmi się gdzie wyszaleć, a dla ludzi, iż nie było by takiego zagrożenia dla ludzi przez spoty extremalne uprawiane na ulicy . myśle że trzeba napisać pismo do urzędu z proźbą z zbudowanie owego skateparku . ja niestety nie mam doświdczenia w pisaniu takich pism , i czy mógłby ktoś kto sie w tym obraca napisać takie pismo ? i kto by sie mógł pod tym podpisać ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Może nie do końca jasno się wyraziłem (mam dzisiaj zły dzień więc mogę być usprawiedliwiony :]). Oczywiście, że warto robić coś dla nawet małej grupy osób. Ba, powinno się.
Ten mój tekst był raczej do Zibara, który według mnie za bardzo się przejmuje potencjalnymi stratami. Przecież mała garstka osób nie jest w stanie zrobić nic strasznego ^^ Zwłaszcza, że wielu z nich znajdzie sobie inne miejsca do jeżdżenia itd. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:35 |