![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: pon, 28 kwi 08 Nr użytkownika: 1,254 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Manifestacja w stolicy
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/wczoraj...skie_65967.html Co myslicie DG powinna poprzec czy po dabrowsku siedziec cicho na tylku i sie nie wychylac. chodzi mi narazie o opinie ludzi bo Podraza to niech siedzi cicho jeszcze nie czas. Na manifie bylo 100 osob ale nie smiac sie, w spisie ludnosci do narodowosci slaskiej przyznalo sie 200.000 ludzi. Teraz pomyslcie jak zrobia manife w Katosach na ktora przyjdzie 100.000 a niechby 20.000 to juz sie nie da zamilczec. ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 02:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kim Ty jesteś Krajcok? Arbas to jest bardzo dobre pytanie ![]() Czy postawa Wielkopolan nie jest godna uwagi? Państwo powinno potrafić zaufać swoim obywatelom i dać więcej na niższe szczeble - PO zapowiedziało, że taki stan rzeczy będzie po woli wprowadzany (chociaż ja im nie wierze bo jaka kolwiek decentralizacja jest zła dla tzw. "Wielkich partii" ale już wykazują lepszą postawę niż PiS, który jak by mógł to by wszczepił wszystkim czipy i kontrolował każdą jednostkę (oczywiście z Warszawy). No to tyle ![]() No i jeszcze do Krajcoka słowo - nie szukaj tutaj poparcia dla autonomii bo jak już powiedziałem Zagłębie to region o silnych tradycjach patriotycznych i poparcia go nie znajdziesz - a już na pewno dla Autonoimii Ślaskiej ![]() Tendencje są takie, że kraj będzie siłą rzeczy dążył do decentralizacji - pierwszy krok już został zrobiony - Polska weszła do Unii Europejskiej - Zagłębie Dąbrowskie też w końcu dojrzeje do tego, żeby więcej o sobie samostanowić a jednocześnie przez to lepiej przysłużyć się Polsce. ![]() -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:08 |