![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: pon, 28 kwi 08 Nr użytkownika: 1,254 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Manifestacja w stolicy
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/wczoraj...skie_65967.html Co myslicie DG powinna poprzec czy po dabrowsku siedziec cicho na tylku i sie nie wychylac. chodzi mi narazie o opinie ludzi bo Podraza to niech siedzi cicho jeszcze nie czas. Na manifie bylo 100 osob ale nie smiac sie, w spisie ludnosci do narodowosci slaskiej przyznalo sie 200.000 ludzi. Teraz pomyslcie jak zrobia manife w Katosach na ktora przyjdzie 100.000 a niechby 20.000 to juz sie nie da zamilczec. ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz pią, 09 maj 2008 - 02:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
lol krajcok twoja filozofia mnie powala:
CYTAT E tam tongue.gif Dla Polski jestes Slazakiem. Zobacz do jakiego wojewodztwa przypisal Dabrowe polski Sejm. Dla Polakow dabrowiacy to Hanysy dla Hanysow Gorole. nie macie czasem dosc tego? Jak powstanie City Silesia to resztki animozji sie wycisza, tak jak w Bielsku-Bialej dlatego DG powinna dązyc do Silesi. Kijem Wisly nie zawrocisz.tongue.gif padłam i dalej turlam się ze śmiechu, ale w sumie zabawna intepretacja, to tak jakby powiedzieć : skoro jesteś pijak, a każdy pijak to złodziej to zacznij kraść bo kijem wisły nie zawrócisz ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10 |