![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 05 maj 08 Nr użytkownika: 1,270 Płeć: Kobieta ![]() |
Hej, wszystkim, widzę, że są tu ludzie, którzy są rozeznani w temacie. To świetniem, bo potrzebuję waszej pomocy. Chodzi o to, że piszę pracę na temat: Analiza starategiczna obszaru mieszkalnego Sródmieście w DG. Jeśli macie jakieś pomocne uwagi na ten temat to piszcie:
-jakie są mocne/słabe strony mieszkania w Śródmieściu -jakie są potencjalne możliwości i zagrożenia tego obszaru. Może to być np. na temat stanu budynków, metraża, stanu osiedli, bezpieczeństwa, jakiś statystyk, czystości, to czy ludzie są uprzejmi, pomocni, klimatu życia tutaj i co wam jeszcze przyjdzie do głowy. Przeszukałam internet i wycisnęłam z tego może ze 2 strony - katastrofa. Cała nadzieja w was, kochani. Jeśli możecie to też odsyłajcie mnie na jakieś sensowne strony www lub piszcie bezpośrednio: suszara1@wp.pl lub gg 2251214. Z góry dzięki. Ten post edytował kwintosz pon, 05 maj 2008 - 14:26
Powód Edycji: post przeniesiony, tu bardziej pasuje
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Mając dzieci w wieku szkolnym korzystniej mieszkać w centrum - wszędzie blisko: przedszkole, lepsze szkoły, bogata oferta zajęć dodatkowych, rozrywki, sklepy, dostęp do komunikacji, szpitale, przychodnie itd
Dla emerytów z samochodem - tylko domek z ogródkiem na peryferiach. Emeryci bez samochodu jak dzieci - lepiej mieszkać w centrum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56 |