![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciagle gadamy o odwolaniu Tala (HOT TOPIC :41: ). A gdyby tak kto inny zostal prezydentem :21: - np ktos z nas :salut: - co zrobilby dla miasta - oczywiscie wezmy pod uwage ograniczony budzet - taki krotki program najwazniejszych spraw. Dla mnie to by bylo :1) Rozpisanie konkursow na wszystkie stanowiska urzednicze :28: - niech ktos zasiada kompetentny :22: :23: :swir: :ufo:2) Dopilnowal budowy aqua parku, hali3) Wykupil ziemie pod grunt na Pogorie 44) Zrobil cos z tym dworcem :56: :59:5) Dogadal sie z Gean-tem co do budowy-ale nie hipermarketu a np centrum rozrywkowego - np kino :4:6) wsumie najwazniejsze a na koncu
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potraktujcie to jako pytanie sondaŻowe: co myŚlicie o czŁowieku, ktÓry ujawniŁ siĘna tym forum z nickiem "toso" jako ewentualnym kandydacie na kandydata? Od razu zastrzegam siĘ, nie jestem przez nikogo sponsorowany, namawiany czy teŻ zmuszany do zadawania takiego pytania, jest to wykwit mojej wyobraĹşni, byĆ moŻe chorej, ale mojej, wŁasnej... Dodatkowo poglĄdy mam zgoŁa nie lewicowe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:38 |