IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Zajęcia na basenie dla niemowląt.
KAMAZ
post czw, 09 sie 2007 - 11:44
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 711
GG: 3933460 status gadu-gadu

Nie orientuje się może ktoś z was czy na terenie naszego kochanego miasta znajduje się jakiś basen który prowadzi zajęcia dla niemowląt? Ewentualnie w Sosnowcu czy Będzinie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KAMAZ
post pią, 18 kwi 2008 - 10:57
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 711
GG: 3933460 status gadu-gadu

Dawno nie zaglądałem do tego tematu. Oto co dziś mogę powiedzieć.

CYTAT(bargiel @ śro, 14 lis 2007 - 11:11) *
witam Cię!!
zjęcia na basenie dla niemowląt odbywają się tylko i wyłącznie w Jaworznie na basenie.podobno jest fajnie.nie wiem bo jeszcze nie byłam ale wybieram się rolleyes.gif

Otóż nie tylko w Jaworznie. Zajęcia takie odbywają się również w Katowicach, Rudzie Śląskiej oraz w Sosnowcu.

CYTAT(Arbas @ śro, 14 lis 2007 - 20:08) *
Drogie Mamuśki! Nie popędzajcie czasu!

Z tym popędzaniem czasu to trochę przesada. W moim przypadku (a właściwie mojego syna) to nie tylko oswajanie malucha z wodą i stopniowe kroczenie ku zdobyciu umiejętności pływania ale również świetna zabawa. I nie mówię tu o frajdzie jaką mam ja, a mój szkrab. Naprawdę uwielbia pluskanie się w wodzie.

Jeszcze zdążycie Wasze dzieci nauczyć pływać.

Im wcześniej się zacznie tym dziecko będzie bardziej oswojone z wodą i będzie lepij potrafiło pływać. Dla kontrastu podam przykład siebie. Ja nauczyłem się pływać dopiero w czwartej klasie podstawówki i jeżeli chodzi o moje umiejętności to mogę jedynie powiedzieć że nie utonę ale nic ponad to.

Dla takich maluchów najbezpieczniejsza jest dobrze umyta, domowa wanna.

Im bardziej dziecko izolowane jest od reszty świata i zarazków tym więcej ma później problemów zdrowotnych.

Ogólnie mówiąc to nauka pływania dla niemowląt to świetna rzecz. Ja ze swoim pędrakiem jeżdżę do Katowic. Nie jest tanio i trochę dużo ludzi chodzi ale brzdąc jest naprawdę zadowolony.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:01
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza