Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zajęcia na basenie dla niemowląt.
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
KAMAZ
Nie orientuje się może ktoś z was czy na terenie naszego kochanego miasta znajduje się jakiś basen który prowadzi zajęcia dla niemowląt? Ewentualnie w Sosnowcu czy Będzinie.
bargiel
CYTAT(KAMAZ @ czw, 09 sie 2007 - 11:44) *
Nie orientuje się może ktoś z was czy na terenie naszego kochanego miasta znajduje się jakiś basen który prowadzi zajęcia dla niemowląt? Ewentualnie w Sosnowcu czy Będzinie.

witam Cię!!
zjęcia na basenie dla niemowląt odbywają się tylko i wyłącznie w Jaworznie na basenie.podobno jest fajnie.nie wiem bo jeszcze nie byłam ale wybieram się rolleyes.gif
Arbas
Kiedyś na basenie w Jaworznie mój znajomy nabawił się grzybka paznokci.
Drogie Mamuśki! Nie popędzajcie czasu! Jeszcze zdążycie Wasze dzieci nauczyć pływać.
Dla takich maluchów najbezpieczniejsza jest dobrze umyta, domowa wanna.
syzio
Na basenie nie chodzi się na boso biggrin.gif
KAMAZ
Dawno nie zaglądałem do tego tematu. Oto co dziś mogę powiedzieć.

CYTAT(bargiel @ śro, 14 lis 2007 - 11:11) *
witam Cię!!
zjęcia na basenie dla niemowląt odbywają się tylko i wyłącznie w Jaworznie na basenie.podobno jest fajnie.nie wiem bo jeszcze nie byłam ale wybieram się rolleyes.gif

Otóż nie tylko w Jaworznie. Zajęcia takie odbywają się również w Katowicach, Rudzie Śląskiej oraz w Sosnowcu.

CYTAT(Arbas @ śro, 14 lis 2007 - 20:08) *
Drogie Mamuśki! Nie popędzajcie czasu!

Z tym popędzaniem czasu to trochę przesada. W moim przypadku (a właściwie mojego syna) to nie tylko oswajanie malucha z wodą i stopniowe kroczenie ku zdobyciu umiejętności pływania ale również świetna zabawa. I nie mówię tu o frajdzie jaką mam ja, a mój szkrab. Naprawdę uwielbia pluskanie się w wodzie.

Jeszcze zdążycie Wasze dzieci nauczyć pływać.

Im wcześniej się zacznie tym dziecko będzie bardziej oswojone z wodą i będzie lepij potrafiło pływać. Dla kontrastu podam przykład siebie. Ja nauczyłem się pływać dopiero w czwartej klasie podstawówki i jeżeli chodzi o moje umiejętności to mogę jedynie powiedzieć że nie utonę ale nic ponad to.

Dla takich maluchów najbezpieczniejsza jest dobrze umyta, domowa wanna.

Im bardziej dziecko izolowane jest od reszty świata i zarazków tym więcej ma później problemów zdrowotnych.

Ogólnie mówiąc to nauka pływania dla niemowląt to świetna rzecz. Ja ze swoim pędrakiem jeżdżę do Katowic. Nie jest tanio i trochę dużo ludzi chodzi ale brzdąc jest naprawdę zadowolony.
Mick
@KAMAZ
Mógłbyś dać namiary na te baseny?
Thx
KAMAZ
Poprawka.
Pisząc Ruda Śląska popełniłem błąd. Chodziło o Piekary Śląskie.
bargiel
www.swimmer.pl ale tam wykupuje się karnety sa dosyć drogie ale jest długi czas na wykorzystanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.