![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 29 gru 06 Nr użytkownika: 387 ![]() |
Czolem!
Jakis kot nieobciety kiedys obiecywal mi, ze zalozy specjalnie dla mnie watek. Niby taki rezerwat dla Kurasia. Kocur jeden! Jakby Kurasiowi nie wystarczal las bledowski, w ktorym czeka, az Dabrowe Gornicza kiedys wyzwola od komuchow... Ale do rzeczy. Wiec z opoznieniem dotarla do mego bunkra plyta z zapisem obywatelskiego wystapienia w czasie marcowej sesji. No to zobaczylem, oj ta technika, ze na sali bylo ludu malo, bo podobno ta towarzyszka, jak jej tam, aaa, Pasternakowa, tak pomachlowala, zeby lud mogl sie wypowiedziec wtedy, gdy na sali beda same urzedasy i pomagierzy obecnej wladzy ludowej. No to niech sobie lud zobaczy to wystapienie: http://rapidshare.com/files/106067391/sesj....part1.rar.html http://rapidshare.com/files/106068959/sesj....part2.rar.html 120 MB w dwoch kawalkach. Prawie 50 minut szczerej krytyki tow. Podrazy, tow. Kocmy, tow. Pasternak i towarzyszy oraz bezpartyjnych radnych. Czolem Kuras -------------------- CZOŁEM!
Kuraś |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Kuraś , czy każda osoba mająca poglądy lewicowe to komuch? Czy Ty jesteś zwolennikiem jedynej słusznej władzy i przeniesienia stolicy do Torunia?
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 29 gru 06 Nr użytkownika: 387 ![]() |
Kuraś , czy każda osoba mająca poglądy lewicowe to komuch? Czy Ty jesteś zwolennikiem jedynej słusznej władzy i przeniesienia stolicy do Torunia? Czolem! Odpowiadam. Nie, nie kazda osoba o lewicowych pogladach jest komuchem. Komuchem jest kazda osoba uwazajaca, ze PZPR nie byla taka strasza, PRL nie bylo najgorsze, a lizanie dupy Sowietom wynikalo z tego, ze jakby komuchy im nie lizaly, to Polska nie bylaby nawet PRL, ale 17. republika sowiecka. Rozumiecie teraz Marcin? Czy jestescie w stanie zrozumiec, ze najgorsze co moze spotkac czlowieka, to byc komuchem i bolszewikiem jednoczesnie? Kumacie szeregowy? Nie kumacie. To ja starszy stopniem, wiekiem i doswiadczeniem Wam to wytlumacze. Od konca. Wierze, ze zrozumiecie, bo przeciez chyba skonczyliscie cos wiecej niz podstawowke. Zatem bolszewikiem moze byc ktos, kto pyskiem wyciera posadzke w kosciele. Bo, wiecie Marcinek, byc komuchem, to znaczy miec, tfuu, komuszy swiatopoglad. Ale byc bolszewkiem, to znaczy miec taki wlasnie charakter. Bolszewizmem jest, gdy wladza nie upublicznia sprawozdan z Rady miejskiej. Mamy maj, a na interenecie ledwo jest sprawozdanie z lutego. A gdzie sie pytam, ja mjr Kuras, gdzie do k... nedzy sa zapisy dzwiekowe, gdzie jest wideo? Przypominam sobie, jak w gazetach swego czasu dzisiejsza wladza ludowa pyszczyla na swojego kolege z dawnych lat, czyli tow. Talkowskiego, ze nie pozwala na transmisje z sesji. I co jak doszla do koryta? A g..., mowiac w krotkich zolnierskich slowach. Ma w gdzies narod. Bo po co ma przypominac narodowi, ze narod sobaczy wladze? Wiec mi to nie pieprzecie glupot, Marcinek, tylko odpowiedzcie na powyzsze pytania, jakzescie tacy mocni sa i tylko lewicowi, a nie komuszy. Bo w Bogu nadzieja, ze sie na dodatek nie zbolszwizujecie! PS. I mam nadzieje, ze administrator i inni obroncy moralnosci spod czerwonego sztandaru nie beda tu mnie straszyc wykasowaniem z powodu naduzywania wulgaryzmow. Jesli tak by uwazali, to: a) widocznie na lekcjach z polskiego spali, ![]() c) wyznaja bolszewicka wolnosc slowa, czyli mozna mowic wszystko, co uwazamy za sluszne. -------------------- CZOŁEM!
Kuraś |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:09 |