![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że warto zacząć ten temat. Póki co nie wiemy kto wystąpi na tegorocznej imprezie ani nie znamy dokładnej daty imprezy (gdzieś się obiło mi 30, 31 maj i 1 czerwiec?).
Szkoda że władze nie pytają mieszkańców jak sobie wyobrażają ten dzień i jakie zespoły chcieliby obejrzeć. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
T.Love spox, powinien sie wielu podobac, a i pewnie fani przyjada z calych okolic.
Dla Skanakana zabraklo miejsca w piatek? ![]() A w niedziele Zakopower? hehe CYTAT Protokół Nr 22/08
z posiedzenia Komisji Budżetowej w dniu 26 lutego 2008r (...) Przewodniczący Komisji Kultury, Rekreacji i Sportu – M.Kalaga : Komisja Kultury, Rekreacji i Sportu zaopiniowała tę uchwałę pozytywnie, jednogłośnie z poprawką zawartą we wniosku dot. przeznaczenia kwoty 150tys.zł na organizację Dni Dąbrowy. Ta kwota jest niedoszacowana. Komisja wystąpiła z wnioskiem o zwiększenie środków na przeprowadzenie tej imprezy do kwoty 240tys.zł, bo takie są założenia PKZ. Jest teraz dylemat : albo zwiększyć kwotę, albo zmniejszyć zakres tej imprezy. Prezydent Miasta – Z.Podraza : Dni Dąbrowy nie są nigdy organizowane przez jednego organizatora. Jest to składanka z wielu instytucji, nie tylko PKZ. Te środki, które są zarezerwowane i przekazane do PKZ, to jest jedna tylko z form. Ja mogę zapewnić, że Dni Dąbrowy, które będą organizowane, na pewno nie będą gorsze od tych, które były ostatnio. Wydaje mi się, że były dobrze przeprowadzone. Nie musi to być tak, że wszystkie środki, które są na Dni Dąbrowy będą przekazane do PKZ. Na dzień dzisiejszy możliwości budżetowe są takie, i takie środki przekazujemy, natomiast pozostałe finansowanie na pewno będzie zabezpieczone. Wynik głosowania: 9 – za, 0 - przeciw, 1 – wstrzym. (...) -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |