![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na słupach ogłoszeniowych zauważyłem dziś reklamę Lunaparku - było tych plakatów sporo wywieszonych, jednak mało informacji co i jak - na plakatach dolepione były zielone kartki: "Dąbrowa Górnicza, Park Hallera od 04.04 do 11.04. (chyba do wtedy)". Ale nie wiem, czy to się tyczy tego lunaparku, ale to by pasowało. Nadmienię, że na zdjęciach na plakacie widać, ze to nie byle jaki lunapark (jak do tej pory "Fala" była
![]() ![]() PS. Strona netowa podana na tym plakacie nie działa ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
Wczoraj jak przejeżdżałem przez centrum to widziałem jak tabor lunaparku wkraczał na plac w parku.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Karuzele super :] niema już FALI czy tej ŁAŃCUCHOWEJ tylko są na prawdę konkretne maszyny
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:36 |