![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Oto co znalazłem:
CYTAT Turniej Charytatywny dla Agaty Mróz-Olszewskiej Turniej Piłki Siatkowej: Skra Bełchatów (I Liga) - Sokół Chorzów (I Liga) Skra Bełchatów (I Liga) - MKS Dąbrowa Górnicza (Ekstraklasa) Sokół Chorzów (I Liga) - MKS Dąbrowa Górnicza (Ekstraklasa) 26.03.2008r., godz. 17.00, Hala OSiR II, ul. Blanowska 40, Zawiercie Ktoś coś więcej wie na ten temat? Turniej słabo obsadzony, ale warto by się tam wybrać... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cze!!
Napiszcie gdzie w DG można oddać krew. Ja mam Brh+ jej nie pasuje, ale innym osobą tak. Nie traktujmy Agi jako wyjątek, innym też jest potrzebna. Napiszcie: Gdzie w których godzinach można spuścić życiodajne złoto, a o ile ktoś się z Was orientuje jakie wymogi należy spełnić!?!?!?!?!?! POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
CYTAT Drżeliśmy o ich zdrowie. Na szczęście wczoraj wszystko dobrze się skończyło... i gwiazda siatkarskiej reprezentacji Polski Agata Mróz została mamą. Córeczka jak na wcześniaka - przyszła na świat w siódmym miesiącu ciąży - wcale nie jest mała: ma 47 centymetrów i waży 2,08 kg. - "Będzie siatkarką jak nic" - twierdzi były trener biało-czerwonych Andrzej Niemczyk. Dwukrotna złota medalistka mistrzostw Europy od tygodni była przygotowywana do zabiegu cesarskiego cięcia. - "Liliana jest już na tyle duża, że można przeprowadzić zabieg" - uśmiechała się Agata. Mąż Agaty - Jacek Olszewski nie posiada się ze szczęścia i nie odstępuje swoich skarbów na krok. - "Obie czują się dobrze, wszystko jest w porządku" - mówi. Agata została szczęśliwą mamą - a jej najbliższa przyjaciółka - Małgosia Glinka - szczęśliwą "ciocią". - "Popłakałam się, gdy usłyszałam, że Agata urodziła" - zdradza Glinka. - "Jestem taka szczęśliwa". Początkowo były przecież duże obawy, jak walcząca z mielodysplazją szpiku kostnego (wytwarzanie zbyt małej ilości krwinek, red.) Agata zniesie ciążę, jak będzie się rozwijało dziecko. - "Wierzyłam, że się wszystko dobrze skończy. Teraz ta mała istotka wypełni ich życie" - dodaje wzruszona Glinka. - "Bo przecież tylko Agata wie, przez co przeszła." Jutro w Murcii rozpoczyna się turniej finałowy Ligi Mistrzyń.- "Zrobię wszystko by zdobyć ten Puchar i dedykować go IM. To będzie dla NICH! Dla Agaty i jej córeczki" - zapowiada Glinka, podpora hiszpańskiej Murcii. http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.25132 Ten post edytował Prosty sob, 05 kwi 2008 - 11:50 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:43 |