![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam pytanko.
kto i gdzie rozwiesza plakaty odnoście meczu? można się załapać na takie coś? Ten post edytował ario wto, 27 lis 2007 - 15:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stało się uffffff....juz nawet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratki dla całej druzyny. BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ADMIN GDZIE EMOTKA NA TĄ OKAZJĘ ??? Ten post edytował Zibar śro, 26 mar 2008 - 22:59 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT - Nasz klub utrzymał się w LSK, w co nie wszyscy jeszcze kilka miesięcy temu - mówi Robert Karlik, prezes MKS Dąbrowa Górnicza. - Przez ostatni rok uzyskaliśmy bardzo stabilną pozycję w LSK. Jest jeszcze za wcześnie, żeby mówić o ewentualnych nazwiskach.
Po meczu MKS Dąbrowa Górnicza – Muszynianka Muszyna prezes miejscowego klubu pan Robert Karlik podziękował zawodniczkom za zrealizowanie przedsezonowych założeń, a sponsorom za wsparcie w obecnym sezonie. Oto najważniejsze cele i założenia klubu na najbliższy czas: Robert Karlik (prezes MKS Dąbrowa Górnicza): Nasz klub utrzymał się w LSK, nie wszyscy jeszcze kilka miesięcy temu wierzyli, lecz my bardzo. Chciałbym podziękować Państwu za część sezonu zasadniczego, za to że wspieraliście nas gorąco i dopingowaliście nas. Uważam, że bardzo ważne osoby odwiedzały naszą halę, co może dobrze rokować na przyszłość. Bardzo dziękuję naszym sponsorom, gdyż to dzięki nim udało nam się osiągnąć taki wynik, a w szczególności Urząd Miasta w Dąbrowie Górniczej, CSiR, którzy nas mocno finansowo wspierali. To dzięki Państwu udało się osiągnąć taki sukces. Tego sukcesu nie byłoby gdyby nie zawodniczki, które grały na parkiecie. Trudno tutaj wyróżniać kogokolwiek, gdyż podziękowania należą się całej drużynie, a także kadrze trenerskiej. Chciałbym podkreślić rolę byłego trenera, a obecnie wiceprezesa naszego klubu pana Waldemara Kawki, bez jego pomocy, bez jego zmysłu organizacyjnego byłoby nam bardzo ciężko, na jego ręce składam bardzo serdeczne podziękowania za to co dla nas zrobił, jednocześnie mam nadzieję, ze będziemy mogli współpracować w przyszłości. Na kanwie pewnego artykułu, który przeczytałem na stronach internetowych chcę nawiązać do naszej przyszłości. Otóż na stronach internetowych przeczytałem taką wiadomość, że podczas tzw. ”protestu” zawodniczek Winiar Kalisz, któryś z dziennikarzy napisał, ze w LSK tylko dwa kluby są wiarygodne finansowo BKS Bielsko-Biała i Muszynianka Muszyna. Mocno protestował nie będę, lecz chciałbym stwierdzić, ze nasz klub problemów finansowych nie ma. Mnie akurat to osobiście dotknęło, gdyż uważam, że jeżeli ktoś coś takiego pisze to powinien to sprawdzić. Opinia o naszym klubie siatkarskim w całej Polsce jest doskonała, bardzo dobra. Niech świadczy o tym fakt, ze już kilka zawodniczek bezpośrednio lub poprzez swoich przedstawicieli kontaktowało się z nami z pytaniem, czy nie bylibyśmy zainteresowani tym, aby współpracować w przyszłym sezonie. To świadczy o tym, że jesteśmy wiarygodnym klubem. Przez ostatni rok uzyskaliśmy bardzo stabilną pozycję w LSK. Żeby mówić o ewentualnych nazwiskach to jest na to za wcześnie. Do kolejnego sezonu podchodzimy nowatorsko, przygotowałem propozycje współpracy dla przyszłych sponsorów. Chcemy dojść z obecnymi sponsorami dojść do porozumienia, co do konstrukcji budżetu, a dopiero później na bazie tego chcemy postawić sobie cele na przyszły sezon. To wydaje się bardzo logiczne i przemyślane, w najbliższym czasie, do połowy maja 2008 lub do końca rozgrywek najpóźniej, powinniśmy mieć za sobą wszystkie tego typu rozmowy. W maju 2008 powinna się ukształtować drużyna na przyszły sezon, takie są nasze plany w najbliższym czasie. Zachęcam potencjalnych sponsorów, oraz różne firmy i instytucje do współpracy z naszym klubem. Oczekuję tego, że będziemy mogli bardzo rzeczowo rozmawiać, a cele w przyszłym sezonie będą wyższe niż te które mieliśmy w tym roku. Jednocześnie chciałbym złożyć życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Magdaleny Piątek, która przeszła rekonstrukcję więzadła krzyżowego przedniego, teraz czeka ją rehabilitacja i mam nadzieję, ze szybko dojdzie do zdrowia. za siatka.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:33 |