![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Mecz niebawem więc założyłem temat
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
KK #11 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 12 mar 08 Skąd: manhattan Nr użytkownika: 1,153 Płeć: Mężczyzna GG: 2890541 Skype: rolnik931 ![]() |
No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami.
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No było dziś trudno ... chociaż niema sie co dziwic ze przegraly w takim stylu, grały wkońcu bez libero i atakującej :/ Albo mi sie wydaje albo na sektorze jest nas coraz mniej ... w przyszłym sezonie trzeba pomyslec o sprawdzaniu obecności dla kibiców z wejściówkami. ![]() A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje... ![]() ![]() Ten post edytował Bartek90 nie, 30 mar 2008 - 19:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
A mi sie wydaje inaczej... ze dzis bylo o wiele wiecej ludzi niz z Centrostalem... chodziaz moglo byc tez tak ze ludzi jest duzo ale malo spiewa i dopinguje... ![]() ![]() wiadomo, bo mecz z bydzia byl w tygodniu... ale i tak jakos malo bylo -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |