![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Mecz niebawem więc założyłem temat
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Byliśmy z sikorem o 16 30 na portierni po plakaty i nie było juz ani jednego , poweidzieli że rozeszly się wszystkie , może ktoś to powteirdzic ? bo smierdzi mi to jakimś wałkiem .. Nie śmierdzi wałkiem tylko ja z kolegą dzisiaj ok. godziny 15:30 poszliśmy na halr po plakaty i wzieliśmy wszystkie te czarne było ich 30 i 6 tych kolorowych i wszystkie je porozwieszaliśmy : Mydlice , Reden , Morcinek.I jeszcze w środe też rozwieszałem z kolegą tylko że wtedy to mieliśmy grubo ponad 50 i je wszystkie porozwieszaliśmy w Centrum i okolice.. ![]() Goły możesz być spokojny one wszystkie zostały powieszone , nie zabrane i wyrzucone ! ![]() Pozdro.. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |