![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, szlag mnie wczoraj trafiŁ! Pod byŁym komisariatem w GoŁonogu (rÓg PiŁsudskiego i IIIgo Powstania ŚlĄskiego) NA ZAKAZIE PARKOWANIA I POSTOJU przy PiŁsudskiego stoi sobie pusta policyjna "nysa" (jakiŚ ford czy VW) jak gdyby nigdy nic. Dwa tydnie wczeŚniej, 200 metrÓw "wyŻej" (prawie przed Tokajem) teŻ na zakazie podobny wozik stoi sobie bezczelnie przed przejŚciem dla tupaczy. A misiek z trzema sierŻantami na ramieniu kupuje jakiegoŚ hodoga czy coŚ takiego. I Świeci, Świeci przykŁadem!
Jak mam opieprzyĆ jakiegoŚ gÓwniarza "za rzucznie papierkÓw", skoro policaje totalnie olewajĄ przepisy, ktÓrych sami majĄ strzec? Nie wspomnĘich zachowaniu w ruchu: nagminne przekracznie prĘdkoŚci, nie uŻywanie kierunkowskazÓw... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) A ja dalej swoje. Ze dwa dni temu, 23:30. Se podjechaŁem po fajki na BP i widzĘ: granatowe z biaŁymi pasami "nyska" i "poldek" zaparkowane po skosie, trzech facetÓw na czarno z takim jakimŚ napisem na literĘ"P" na plecach gaworzy przed wejŚciem, dwÓch podobnych w Środku - jeden czyta zawziĘcie gazetĘ, drugi coŚ szama. Qwa! Fajna robota! Nie potrafisz pojĄĆ, Że to byŁy DZIAŁANIA OPERACJNE. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |