![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że warto zacząć ten temat. Póki co nie wiemy kto wystąpi na tegorocznej imprezie ani nie znamy dokładnej daty imprezy (gdzieś się obiło mi 30, 31 maj i 1 czerwiec?).
Szkoda że władze nie pytają mieszkańców jak sobie wyobrażają ten dzień i jakie zespoły chcieliby obejrzeć. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
do czego zobowiazuje? Zeby nie miec zdania? To by byla dyskryminacja
![]() Ja jestem spokojny jak zawsze, napisalem z przymrozeniem oka. "Spieprzaj dziadu" ode mnie, nie z forum ![]() Jako amdin wypowiadam sie wyraznie to podkreslajac i wyrozniajac, a Ty kursor jak widac tez tego nie potrafisz odroznic. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
do czego zobowiazuje? Zeby nie miec zdania? Zobowiązuje do tonowania emocji w dyskusji. Ty robisz wręcz odwrotnie, podsycasz emocje i je wywołujesz. Już chocby w tym zdaniu "Orientujesz sie kto nad tym czuwa i wybiera takie g**** i potem przekonuje UM, ze to fajne dla mlodziezy, a naiwniacy wierza? Pewnie w UM sie ciesza skoro ich tak ktos przekonuje, a do tego wystapia prawie za darmo." Bardzo ładnie zbudowane zdanie, z którego aż bije grzecznością i kulturą wypowiedzi. Każdy ma prawo do swojego zdania, ale ma również i obowiązek nazwijmy to - utrzymywania minimum fasonu. Z góry zakładasz, że w UM nie pracują fachowcy, tylko jakieś, dające się łatwo manipulować, miernoty. Nie proponujesz nic w zamian. Czemu piszesz jak to mozliwe ze grupka kilku osob organizuje sobie impreze dla kilkudziesieciu osob na koszt miasta. skoro zdanie wcześniej napisałeś, że wystepują prawie za darmo. Toż tylko się cieszyć. Ta grupka pod sceną była wcale spora. nie mam nic do reggae i jego pochodnych, ale w polskim wykonaniu to w wiekszosci dno Gdybyś uzasadnił swoją wypowiedź, nie napisałbym tego co napisałem. I dopóki nie przeczytam rzeczowych argumentów na poparcie tego zdania, z chęcią powótrzę. Bylem w zeszlym roku w piatek i bawilo sie kilkadziesiat pijanych i nacpanych pod scena. Co innego być obrażanym a co innego samemu obrażać. Obraziłeś mojego syna, moich znajomych i mnie samego. My ci nie możemy dać warna ani bana. Co najwyżej w pysk przy najbliższej okazji. Tyle, że jesteśmy ponad to. Bronie zwyklych mieszkancow. Kto to są zwykli mieszkańcy. Ci, którzy nie lubią polskiego reggae czy może czegoś innego. Może podasz nam definicję "zwykłego mieszkańca". I sam nie zaproponowalbym tego co mi sie podoba, A może wreszcie spróbujesz. Z wszystkich twoich wypowiedzi wylewa się fala krytykanctwa, nie poparta żadnymi argumentami. Żadnymi. Zaprzeczasz nawet fotografiom. Nie dajesz żadnych propozycji, oskarżasz ludzi o manipulanctwo, sam lepiej wiesz co dla młodzieży jest dobre choć innym to zarzucasz. Żle powiedziałem, nie wiesz co dobre, wszak w żadnym poście jeszcze niczego nie zapropnowałeś. I na koniec. Nie strasz mnie warami, banami i innymi straszakami. Stań z drugij strony szyby i przeczytaj jeszcze raz swoje posty z tego wątku. Ot i tyle. PS. Pisz tak, żebyś nie musiał używać emotikonów. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:51 |