![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No i widac, ze Talkowski zaczal trzasc gaciami. Nagle przypomnial sobie gdzie sa Gliwice, pojechal tam i zaczal normalnie rozmawiac. Efekt tego taki - ze podobno polibuda jednak bedzuie w dg. Coz...po raz kolejny widac jak tzw. noz na gardle mobilizuje do dzialania. Tyle, ze prezydent pewno tak sie tym zmeczyl, ze przez nastepne pol roku juz nic nie zrobi... :14:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Witam.
Co prawda nie studiujĘw WSB, ale wiem co nieco. KiedyŚ byŁo niby tak, Że w gazetach pisali, Że przyjmĄ do pracy np na stanowisko specjalisty od powierzchni pŁaskich ale oprÓcz absolwentÓw WSB i polibudy z CzĘstochowy... tak byŁo kiedyŚ... Teraz obecnie WSB BARDZO stara sie o budowanie prestiŻu. Poziom wzrasta, wizerunek coraz lepszy i chyba bĘzie coraz lepiej. Kadra jest dobra z tego co pamiĘtam. Mam paru znajomycj w WSB i wiem co i jak na bieŻĄco. Polecam tĄ uczelnie jako tĘlepszĄ z prywatnych. Minus duŻy to to, Że drogo!. Ja obecnie studiujĘw WSZIM w Sosnowcu. Poziom nauki tam nie jewst powalajĄcy ale teŻ nie najgorszy. Nie jest to co prawda kembricz ale papier po prywatnej uczelni jest taki jaki jest. Tera pracodawaca i tak zwraca uwagĘna to co siĘma we Łbie, a nie po jakiej szkole... Wybieraj tam gdzie ci bliŻej i licz siĘz kosztami! (czesne to nie wszystko!) No chyba, Że srasz pieniĘdzmi to polecam w WWA Polsko-JapoĹskĄ... -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:51 |