![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No i widac, ze Talkowski zaczal trzasc gaciami. Nagle przypomnial sobie gdzie sa Gliwice, pojechal tam i zaczal normalnie rozmawiac. Efekt tego taki - ze podobno polibuda jednak bedzuie w dg. Coz...po raz kolejny widac jak tzw. noz na gardle mobilizuje do dzialania. Tyle, ze prezydent pewno tak sie tym zmeczyl, ze przez nastepne pol roku juz nic nie zrobi... :14:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 16 wrz 04 Nr użytkownika: 110 ![]() |
Witajcie..
Niestety nie dostalem sie na zaden kierunek na prywatnej uczelnii gdzie zdawalem, wiec ostatni dzwonek zeby zlozyc dokumenty na prywatna uczelnie. Planuje isc zaocznie na Zarzadzanie i Marketing - wiem, wiem.. kazdy mowi ze to juz przestarzaly kierunek, ale nie chce isc tam dlatego ze nie wiem gdzie isc, a po prostu dlatego ze dobrze sie w tym czuje i sadze ze przyda mi sie ta wiedza do tego co zamierzam robic w przyszlosci.. zreszta mniejsza o to ![]() Moj dylemat to jaka wybrac uczelnie? Zastanawiam sie nad uczelniami w Katowicach, jest tez Szkola Marketingu w Sosnowcu, ale wlasciwie to jestem z DG wiec pomyslalem dlaczego by nie sprobowac w Wyzszej Szkole Biznesu. Jednak wiekszosc mieszkancow naszego miasta ma bardzo kiepskie zdanie na temat tej szkoly, a niektorzy wrecz krzywia sie jak tylko slysza slowo WSB. Oczywiscie slyszalem tez kilka pozytywnych opinii, ale wiekszosc to same zle slowa o tej szkole, np. to ze po WSB nie idzie znalezc nigdzie pracy! Znam 3 osoby, ktore skonczyly ta szkole i nie sa bezrobotni wiec jednak "dla chcacego nie ma nic trudnego". Wiele negatywnych opinii dotyczy wysokosci czesnego, a slyszalem rowniez ze WSB to masyznka do robienia pieniedzy. Zgodze sie, ze czesne jest nie male ale czesto przechodze kolo tego budynku i widze, ze jednak pieniadze te nie ida na marne a inwestowane w szkole, przykladem jest chocby to jak szkola rozbudowala sie w ciagu kilku lat. No i w koncu chyba nie jest to cud, ze WSB zajmuje 5 miejsce wsrod niepublicznych uczelnii wg rankingu polityki. Co prawda ma tylko 5 pkt w rubryce "pozycja akademicka", ale prawda jest taka, ze wiekszosc prywatnych szkola ma kiepska pozycje akademicka i chyba dlugo ja jeszcze bedzie mialo. To wszystko powyzej, to takie moje przemyslenia o tym jakie opinie slyszalem od ludzi. Jakie sa wasze opinie na temat tej szkoly? W internecie nie znalazlem zbyt wielu opinii, wiec moze tutaj powstanie taki temat bo zapewne wiele osob tak jak ja ma dylemat czy isc tam czy nie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:00 |