![]() |
![]() |
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Chcialbym poruszyc temat parkingow osiedlowych. Czy władze cos robia w tym kierunku zeby bylo lepiej? Mieszkam w Golonogu dokladniej przy ul. Pilsudskiego 32 no i tam zeby znalezc miejsce na swoj samochod jest bardzo ciezko. Ludzie stoja na trawnikach zeby tylko gdzies postawic swoj samochod, nie mowiac o tym ze ciagle mlodych przybywa i coraz wiecej samochodow.
Wypowiadajcie sie tutaj na temat swoich osiedlowych miejsc parkingowych. Mam nadzieje ze wladze zobacza ten temat i zauwaza NASZE PROBLEMY. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: nie, 16 mar 08 Skąd: Małachattan Nr użytkownika: 1,166 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mieszkam na Manhattanie od 30 lat i nie pamiętam, żeby powstało przez ten czas, choć jedno miejsce parkingowe.
Przypominam: na trawie parkować nie wolno, bo można dostać mandat; podobnie na placu koło podziemnego przejścia dla pieszych, bo po chodniku trzeba przejechać. Wyjścia jednak nie ma i sam tak parkuję. Jak dostanę mandat to pójdę do Podrazy z tym mandatem, niech mi wytłumaczy gdzie mam parkować. W zeszłym roku już słyszałem o planach rozbudowy parkingów i wciąż nic. A wystarczy przedłużyć je do drogi głównej. Jednak gdy widzę, jak niektórzy parkują to chętnie bym sobie czołg kupił i wytłumaczył im dosadnie, że blokują miejsca albo wyjazd. Najczęściej powodem jest właśnie to, że musieliby przejść 20m albo więcej do swojego samochodu. Na koniec: Sąsiedzi! Mieszkamy na jednym osiedlu i szanujmy się nawzajem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52 |