![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy rzecznik prasowy Urzedu Miasta DĄbrowy GÓrniczej , nie ma juz Jolanty
Kocjan , nareszcie Koniec hanbienia i niszczenia dobrego wizerunku Naszego Miasta przez tĘpaniĄ. Koniec nierzetelnych informacji, kŁamstw ,pÓŁprawd , intryg, insynuacji i niedomÓwieĹ�. Zobaczymy jaki styl bedzie reprezentowaĆ nowy rzecznik RZECZNIKIEM PRASOWYM URZĘDU MIEJSKIEGO OD STYCZNIA 2004 R. JEST: LUCYNA STĘPNIEWSKA , sĄdze Że ja jak i kilka innych osÓb siedzĄcych czesto na necie rÓwnieŻ wpŁyneliŚmy na ta zmiane, moze pani Kocjan miaŁa dosyĆ naszych zapytaĹ� o przyszŁoŚĆ Miasta. :))) Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 11:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
PrzeczytaŁem wpis Pana BĘbna i zastanawiam siĘpo co Pan BĘben tego wpisu dokonaŁ. Chyba jedynie po to aby uprzedziĆ wszelkiej maŚci krytykantÓw, Że oto On, zna juŻ nasz adres i nie ma co siĘz tym naszym forum po kĄtach chowaĆ. Pisze nasz goŚĆ, Że oto odkryŁ nasze forum, niewiele mu siĘtu podoba,nie jesteŚmy obiektywni jak caŁa rzesza obiektywnego do bÓlu polskiego dziennikarstwa, nie bĘdzie tu pisaŁ ani prywatnie, ani sŁuŻbowo chyba, Że ktoŚ napisze o Nim. Nie potrafiĘtylko oceniĆ czy propozycja to, czy groĹşba. Dalej pisze Pan BĘben, Że nie przyjmuje od laikÓw dziennikarskich Żadnej krytyki, bo nie laikom oceniaĆ warsztat Pana Dziennikarza. Ze smutkiem to przeczytaŁem i jako, Że laik w dziedzinie mediÓw jestem, nie oczekujĘodpowiedzi na pytanie: Po co wŁaŚciwie pan dokonaŁ tego wpisu?. Żeby siĘprzedstawiĆ, wystarczyŁo powiedzieĆ czeŚĆ i uzupeŁniĆ profil.
z powaŻaniem olo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:09 |