![]() |
![]() |
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Chcialbym poruszyc temat parkingow osiedlowych. Czy władze cos robia w tym kierunku zeby bylo lepiej? Mieszkam w Golonogu dokladniej przy ul. Pilsudskiego 32 no i tam zeby znalezc miejsce na swoj samochod jest bardzo ciezko. Ludzie stoja na trawnikach zeby tylko gdzies postawic swoj samochod, nie mowiac o tym ze ciagle mlodych przybywa i coraz wiecej samochodow.
Wypowiadajcie sie tutaj na temat swoich osiedlowych miejsc parkingowych. Mam nadzieje ze wladze zobacza ten temat i zauwaza NASZE PROBLEMY. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Też jestem z Piłsudskiego. Myślę, że idealnym pomysłem byłoby stworzenie darmowego parkingu obok tego chronionego.
Tylko, że wtedy ludzie zaczęliby się drzeć pewnie, że do domu chodzić muszą 20 metrów dalej... Myślę, że parkingi piętrowe na każdym osiedlu rozwiązałyby sprawę na wiele lat, a miejsce na nie by się znalazło. Ba, byłoby przy okazji przyjemniej wyjrzeć za okno. Tylko skąd na to wziąć pieniądze ? Myślę, że problem nie jest jeszcze tragiczny, ale za kilka lat może być niewesoło. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:34 |