![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy rzecznik prasowy Urzedu Miasta DĄbrowy GÓrniczej , nie ma juz Jolanty
Kocjan , nareszcie Koniec hanbienia i niszczenia dobrego wizerunku Naszego Miasta przez tĘpaniĄ. Koniec nierzetelnych informacji, kŁamstw ,pÓŁprawd , intryg, insynuacji i niedomÓwieĹ�. Zobaczymy jaki styl bedzie reprezentowaĆ nowy rzecznik RZECZNIKIEM PRASOWYM URZĘDU MIEJSKIEGO OD STYCZNIA 2004 R. JEST: LUCYNA STĘPNIEWSKA , sĄdze Że ja jak i kilka innych osÓb siedzĄcych czesto na necie rÓwnieŻ wpŁyneliŚmy na ta zmiane, moze pani Kocjan miaŁa dosyĆ naszych zapytaĹ� o przyszŁoŚĆ Miasta. :))) Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 11:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Bardzo mnie cieszy, ze forum zostalo dostrzezone przez wladze Dabrowy Gorniczej. Chociaz pan Beben twierdzi, iz nie bedzie sie na nim udzielal, to mam nadzieje, ze bedzie chociaz czytal wpisy. Oprocz wielu typowo stronniczych i nieprzyjaznych obecnemu prezydentowi postow (A czemu by nie - na forum jest miejsce na rozne teksty) sa tutaj poruszane istotne problemy naszego miasta i najblizszej okolicy. Jestem przekonany, ze nasza dyskusja choc w niewielkim stopniu przyczyni sie do rozwiazania problemow, z ktorymi boryka sie Dabrowa Gornicza. Pozdrawiam pana Bebna i po cichu licze na wspolprace...
P.S. Moze by tak maly link do forum na stronie (niekoniecznie glownej) Urzedu Miasta? Chyba wszyscy forumowicze byliby wniebowzieci :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:04 |