![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Myślę że warto zacząć ten temat. Póki co nie wiemy kto wystąpi na tegorocznej imprezie ani nie znamy dokładnej daty imprezy (gdzieś się obiło mi 30, 31 maj i 1 czerwiec?).
Szkoda że władze nie pytają mieszkańców jak sobie wyobrażają ten dzień i jakie zespoły chcieliby obejrzeć. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojej to jakieś nieporozumienie
może nie jasno napisałem, bo wcale nie uważam że kiełbasa i wino to domena naszego miasta, a właśnie wręcz przeciwnie ![]() Szer jestem podobnego zdania i tak będzie. Zresztą w zeszłym roku też było mnóstwo atrakcji dla rodzin. I może przez to się troszkę wkurzyłem, bo to co tu się pisze to jest tak jakby brak szacunku dla ludzi którzy wykonują ciężką prace, podczas takiej biby. To się trochę sprowadza do tego, że nie ma gwiazd nie ma imprezy. A ta praca trwa 20h na dobę, przez 3dni. W jakim celu działa to forum to rozumiem i pewnie też dlatego coś tu piszę ![]() Muzycznie jak najbardziej chcę edukować, ale nie w ten sposób. Tylko raczej tych najmłodszych ![]() Nie wiem jak wygląda nabór do PKZ. Ja osobiście dostałem się przez staż z PUP. Ale wcześniej skończyłem studia, pracowałem i teraz dalej studiuje. Pieniądz w kulturze marny, ale bardzo lubię swoją pracę. Zresztą mam jeszcze jedną robotę, którą mnie lubię ale pozwala mi sprawdzać jakie gusta mają ludzie na co dzień ![]() A dostać się do PKZ, trzeba złożyć podanie w sekretariacie ![]() No ale to w ogóle jest odbicie z tematu ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:48 |