![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 01 mar 08 Nr użytkownika: 1,129 Płeć: Mężczyzna GG: 3249401 Tlen: sniq ![]() |
Witam,
stworzyłem wyszukiwarkę połączeń dla komunikacji miejskiej. Wyszukiwarka umożliwia znalezienie optymalnych połączeń autobusowych/tramwajowych z jedną i dwiema przesiadkami, podaje dokładne instrukcje co do godzin, nazw przystanków, opis słowny przejść pieszych, całkowity czas podróży, ilość przystanków itd. Strona znajduje się pod adresem www.kzk-go.pure.pl/ PS. życzę miłego używania i proszę o jakieś opinie ![]() Pozdrawiam sniku |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Generalnie fajna rzecz z tym, że mało jeżdżę komunikacją więc trudno mi ocenić wiarygodność otrzymanych wyników. Ale podoba mi się, takie małe tylko uwagi:
- dałem czas na przesiadkę "+10 min." to wyskoczyły mi i 40 minutowe czasy oczekiwania ![]() W "czasie na przesiadkę" imho powinny być większe odstępy i dłuższe czasy (np. 1 min - 5 min - 15 min - 30 min) - czasem warto poczekać nawet 20 minut a dojedzie się mimo to szybciej. - zrobiłem jedno wyszukanie na trasie DG Centrum - Gliwice Pl. Piastów (dziś, g. 7:00) i oto wnioski: * ja bym inaczej posortował wyniki tzn. najwyżej ten o najkrótszym czasie przejazdu * troszkę bym też wyróżnił poszczególne sugestie, bo jakoś się tak zlewają w całość, na pierwszy rzut oka nie mogłem się połapać ![]() Jak widać - pierdółki aczkolwiek najważniejszego a więc jakości wyników nie podejmuję się ocenić, bo za mało korzystam z usług KZK. Ale "+" już za sam pomysł, drugi za to, że łatnie to wygląda i sprawnie działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:02 |