![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mam pytanko.
kto i gdzie rozwiesza plakaty odnoście meczu? można się załapać na takie coś? Ten post edytował ario wto, 27 lis 2007 - 15:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
SPOKOJNIE - NAJPIERW TRZEBA SIĘ UTRZYMAĆ, żeby o czymkolwiek myśleć, a do tego droga daleka. NIE MÓW HOP - dopóki nie preskoczysz!!!! Wczoraj byłem na Płomieniu i chłopaki mają taką samę sytuację jak DG, no może troszeczkę lepszą. Nasze dziewczyny muszą urywać punkty tak jak Płomień wtedy jest szansa. Przypomnę: Płomień-Jastrzebie 2:3, Olsztyn-Płomień 3:2., Warszawa-Płomień 2:3, Kedzierzyn Koźle-Płomień 2:3. Takie punkty są bezcenne.
Anlizowałem terminarz i zobaczycie, że Białystok nie zajmie 10 miejsca na koniec ligi. Terminarz im się ułożył świetnie i w tym będę uptrywał ich sukcesu (Poznań,DG, Bydgoszcz, Mielec i Muszyna w Białymstoku). Ostatnio się wzmocnili przyszła do nich Walawender z Ostrowca Św. i rozgrywająca z Ukrainy, tak że nie będą chłopcem do bicia. Liga stanie się ciekawa i każdy mecz będzie miał niezwykle ważne znaczenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |