![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czego wedŁug Was brakuje w Dabrowie GÓrniczej??? I co naleŻaŁoby wybudowaĆ wpisujcie swoje propozycje. WedŁug mnie w Naszym Miescie brakuje np.
-Radia (co jest dziwne jak na 130 tys. miasto), - nie ma porzĄdnej duzej dyskoteki , gdzie moŻna ruszyĆ na weekendowa noc :4: , jest tylko Graffiti, ale to za maŁe i muzyka rockowa( wpadam tam czasami i lubie sie tam bawiĆ), ale chodzi mi o coŚ w stylu dawnego MegaGinu, lub sosnowieckiej Galerii , czy chorzowskiej Piramidy. Gdyz obecnie wiele osÓb jezdzi i wydaje kase na dyskotekach poza DG. -Brakuje tez jakiegoŚ klubu stedenckiego. -A przede wszystkim brakuje DWORCA!!! -Jakby byŁo wiecej kaski to moŻna by zbudowaĆ stadion tak za 30 mln na 15 tys( a zlikwidowaĆ obecny na Konopnickej i ten ZagŁebianki koŁo Ksawery gdyŻ jest zupeŁnie bezuŻyteczny. To moje pomysŁy , a jakie sĄ wasze? :afro: Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Moim zdaniem dyskoteki bo nie ma sie gdzie zabawić a do baru z dziewczyną masz gdzie iść !!!
Ps. Może zrób coś takiego jak w Przytkowicach (koło Krakowa) gość założył dyskotekę 15 lat temu o ile dobrze pamiętam i wszyscy sie z niego śmiali że na końcu wsi taki barak nikt nie będzie przychodził itp. Nioe przejmował sie, robił swoje i ma obecnie chyba najlepszy klub w Polsce żadna zagraniczna gwiazda klubowej muzyki mu nie odmawia ma klientów i zarabia ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: czw, 25 sty 07 Nr użytkownika: 415 ![]() |
Moim zdaniem dyskoteki bo nie ma sie gdzie zabawić a do baru z dziewczyną masz gdzie iść !!! Ps. Może zrób coś takiego jak w Przytkowicach (koło Krakowa) gość założył dyskotekę 15 lat temu o ile dobrze pamiętam i wszyscy sie z niego śmiali że na końcu wsi taki barak nikt nie będzie przychodził itp. Nioe przejmował sie, robił swoje i ma obecnie chyba najlepszy klub w Polsce żadna zagraniczna gwiazda klubowej muzyki mu nie odmawia ma klientów i zarabia ![]() hehe rozśmieszyło mnie to teraz bo rodzina mojej dziewczyny a w tym właśnie jej kuzyn Marek jest właścicielem tej dyskoteki a jej historie znam od pierwszych biegów kiedy to jeszcze nazywała się Holiday i powstała 17 lat temu ![]() co do terenów ciezko jest z miejscem na taki interes a najbardziej mi odpowiadało by własnie ten barak przy dworcu lub na kościuszki własnie klub studenci, lub poprstu taki lokal gdzie wchodza osoby od 21 lat, jest kultura zeby wpasc z dziewczyna i sie pobawic jak i na jakies spotkanie biznesowe czy dobra kawe. Jezeli wszystko wypali mogło by tak być. a jesli mielibysie jeszcze jakies miejsce lub wiedzieli o lokum to dajcie znać. |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
hehe rozśmieszyło mnie to teraz bo rodzina mojej dziewczyny a w tym właśnie jej kuzyn Marek jest właścicielem tej dyskoteki a jej historie znam od pierwszych biegów kiedy to jeszcze nazywała się Holiday i powstała 17 lat temu ![]() co do terenów ciezko jest z miejscem na taki interes a najbardziej mi odpowiadało by własnie ten barak przy dworcu lub na kościuszki własnie klub studenci, lub poprstu taki lokal gdzie wchodza osoby od 21 lat, jest kultura zeby wpasc z dziewczyna i sie pobawic jak i na jakies spotkanie biznesowe czy dobra kawe. Jezeli wszystko wypali mogło by tak być. a jesli mielibysie jeszcze jakies miejsce lub wiedzieli o lokum to dajcie znać. a osoby np. w wieku 17 lat to co??? mają chodzić do jakiś pizzerii ciągle??? ps. Historia jest nie tylko dla ciebie Halogen ale fajnie że ją znasz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
a osoby np. w wieku 17 lat to co??? mają chodzić do jakiś pizzerii ciągle??? a po co mają 17-latkowie przyjść do Pub'u ? na herbatkę i słone paluszki ? Może to przykre, ale puby to nie instytucje charytatywne, one mają przynosić właścicielowi dochód a nie rozchód, a głównym żródłem dochodu w pubie jest alkohol tudzież dobra kuchnia, niewielu znam 17-latków którzy mogliby zostawić w knajpie 50 czy 100zł za dobre jedzenie a alkoholu wg. ustawy nie można im podawać. Nie wiem czy byłbyś zadowolony gdyby do Twojej knajpy przychodziły wyrostki i zajmowały miejsca przy stolikach przez cały wieczór przy jednej "Coli" . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20 |