![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czego wedŁug Was brakuje w Dabrowie GÓrniczej??? I co naleŻaŁoby wybudowaĆ wpisujcie swoje propozycje. WedŁug mnie w Naszym Miescie brakuje np.
-Radia (co jest dziwne jak na 130 tys. miasto), - nie ma porzĄdnej duzej dyskoteki , gdzie moŻna ruszyĆ na weekendowa noc :4: , jest tylko Graffiti, ale to za maŁe i muzyka rockowa( wpadam tam czasami i lubie sie tam bawiĆ), ale chodzi mi o coŚ w stylu dawnego MegaGinu, lub sosnowieckiej Galerii , czy chorzowskiej Piramidy. Gdyz obecnie wiele osÓb jezdzi i wydaje kase na dyskotekach poza DG. -Brakuje tez jakiegoŚ klubu stedenckiego. -A przede wszystkim brakuje DWORCA!!! -Jakby byŁo wiecej kaski to moŻna by zbudowaĆ stadion tak za 30 mln na 15 tys( a zlikwidowaĆ obecny na Konopnickej i ten ZagŁebianki koŁo Ksawery gdyŻ jest zupeŁnie bezuŻyteczny. To moje pomysŁy , a jakie sĄ wasze? :afro: Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Też mi się skojarzył ten stary skład budowlany jak mowa była o budynku koło dworca.. Jeśli tak, to problem w tym, co planują nasze władze w związku z dworcem, centrum przesiadkowym itd.. Poza tym jak wiemy DTŚ ma gdzieś tam w pobliżu mieć swój bieg, tak więc jest dużo niewiadomych..
Dyskoteka źle brzmi.. poza tym lokali gdzie można iść się pobawić w regionie za dużo nie ma. W dużej ilości takich przybytków dominują małolaty naćpane albo naprane.. Raczej liczyłbym jak już to na jakiś klub studencki, mimo że DG nie ma takich perspektyw jak Gliwice (PŚ, ŚAM) czy Katowice (choćby UŚ). Ale tak czy siak dużo młodych ludzi z Dąbrowy studiuje, tak więc myślę że z klientami by słabo nie było. Wjazd oczywiście z legitymacją studencką albo od 21 roku życia.. Ten post edytował kwintosz czw, 07 lut 2008 - 16:10 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:30 |